همون با لبخند قمه گذاشت تو پهلوت ميفهمي دنيا مثل فيلم ها نيست مخصوصا تو اين شرايط
😄😄😄🤌🏻
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
موجه و غیر موجه رو شما نمیتونی از رو ظاهر تشخیص بدیببین چند نفر تجربه بد داشتن تو همین تاپیک چرا قبو ...
حرفم اشتباه نیست من فقط یه مثال زدم گفتم این یه راهش اگه شما اینکارو اشتباه میدونی یه ناتوان دیدی پلاستیک خریدشو برسون مقصدش و بگو یک صلوات برای امام زمان بفرسته😍
حالا دوستان اینکارو نکنید اگه مایل نیستید ولی برای کار خیر کردن کار زیاد هست ، همینکه توی مسیر بامترو و اتوبوس جاتون را ب بزرگسال و باردارها بدید، همینکه با لبخند با مردم حرف بزنید، همین که در سلام کردن پیش قدم بشید، همین که وقتی بیرونید بجای توجه به مردم ب درختا و طبیعت و نعمت هاتون فکر کنید خودش کلی ثوابه ....
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دوستان این پیشنهاد بیشتر برای اقایونه بعدشم یعنی شماها تاحالا مسافر تو راهی سوار نکردین یعنی همشون ی ...
من که کسی تو مسیرم باشه سوارش میکنم اما دوتا اتفاق ترسناک افتاده که منو هم ترسونده.
اولیش بابام خیلی اهل اینکاراست. هرکاری بتونه برای بقیه میکنه. یبار با رنگ پریده اومد خونه. تعریف کرد یه خانم سن بالا رو سوار کردم. بعد این هی آدرس پیچ در پیچ میداده شک کردم. بعد میگفت گفته بیا بریم خونه ما بابام گفته برو پایین.اینم گفته جیغ میکشم مردم رو جمع میکنم میگم میخواستی به من دست درازی کنی. بابام میگفت منم گفتم باشه. رفتم تا در خونه ای که آدرس داده بعد که پیاده شده پا گذاشتم رو گاز و رفتم. میگفت دیگه جرئت نمیکنم کسیو سوار کنم.
یبارم عموم همین دو ماه پیش یکیو سوار کرده. بعد تصادف کردن. عموم دستش شکسته اما اون آقایی که سوار کرده بوده چیزیش نشده فقط سرش خورده تو شیشه کبود شده. رفت از عموم شکایت کرد دیه گرفت عوضی.
حالا دوستان اینکارو نکنید اگه مایل نیستید ولی برای کار خیر کردن کار زیاد هست ، همینکه توی مسیر بامتر ...
من تصمیم داشتم هر روز یک کارو بگم یک کار کوچیک ولی خوب همیشه هستن آدمای اینجور افراطی .آخه اینهمه بدبینی از کجا میاد.بخدا راننده اسنپ خانم اومد از دل بیابون دنبالم من به جاش ترسیدم بهش گفتم خانم احتیاط کنین گفت نه طوری نمیشه.نه مثل اون نترس و کله شق نه اینهمه بدبینی.مثلا وسط روز تو خیابون داری میری مسیر شلوغ یه خانم کنار خیابونه با بچش بگو من تا جایی میبرم تون.آخه این حجم از بدبینی تو تگزاس هم قفله
من تصمیم داشتم هر روز یک کارو بگم یک کار کوچیک ولی خوب همیشه هستن آدمای اینجور افراطی .آخه اینهمه بد ...
متاسفانه حق دارن خیلی بد شده خیلی ....
ولی کار خیر های متفاوتی هست همینکه اونارو انجام بدن مثلا ی نمونه اش همین غذای عادی و روزانه اس نیت کنن هربار برای ی ائمه و شهید بپزن و خودشون که میخورن هیچ باقی موندش را ب پرنده ها بدن و بگن برسه به روح اموات و شهدا .
اگه کسی بخواد ذره ذره خوبی کنه وقت هست و نیازی هم ب کله شقی و نترس بودن نیست ...راه و کار نیک همیشه بازه
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403 لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه . عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»