2777
2789

فکر کن اگه راننده ای و یکی کنار خیابونه و باهات هم مسیره برسونش و بعد پیاده شدن گفت چند شد با لبخند و انرژی بهش بگو امام زمان حساب کرده ❤️❤️❤️❤️

شما فقط یه دونه صلوات براش بفرست

دیدین کاری نداشت😍😍😍😍😍

خیلی به دلم نشست.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من یه بار این کارو کردم به بلایی سرم اومد که نگواین پیشنهادها رو برا خودتون نگه دارید مخصوصا اگه خان ...

عزیزم اولا الان کلی راننده که شغلشونه خانمن حتی بعضی موقعیت من بهشون تذکر میدم لاقل آقا سوار نکنین.ولی گاهی به خانم می‌تونه به خانم موجه سوار کنه

گاهی با زبان صدقه بدهید با صلوات برمحمد و ال محمد وحرفای به جا و محبت ، گاهی با دست و پا ،دیدن مریض، فامیل و عزیزی برو، کمکی ب مادرو پدر و بزرگترها بکن و حتی توی فامیل موقع مهمونی کمک میزبان باش، گاهی با قلب صدقه بدهید کینه هارو ازش دور کنید و برای همه حتی دشمنانتون خیر بخواهید

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
عزیزم اولا الان کلی راننده که شغلشونه خانمن حتی بعضی موقعیت من بهشون تذکر میدم لاقل آقا سوار نکنین.و ...

موجه و غیر موجه رو شما نمیتونی از رو ظاهر تشخیص بدی

ببین چند نفر تجربه بد داشتن تو همین تاپیک چرا قبول نمیکنی حرفت اشتباهه

دوستان این پیشنهاد بیشتر برای اقایونه بعدشم یعنی شماها تاحالا مسافر تو راهی سوار نکردین یعنی همشون یه قمه فرو کردن تو پهلوتون  چقدر مسیله رو جناییش میکنید میگه اگه امکانش هست از این محبتهای کوچیک انجام بدین و بگین برای سلامتی امام زمان صلوات بفرست 

یبار ده دوازده سال پیش تهران شب تو خیابون موندم ماشین گیرم نیومد در خوااه رو هم میبستن و دیگه راه نمیدادن. یه آقای سن بالا نگه داشت با ماشین شخصی. مجبور شدم سوار شم چاره ای نبود. گفتم خدا خیرش بده هرچی بخواد بهش میدم. منو رسوند خوابگاه گفتم چقدر میشه؟ گفت هیچی. فکر کن منو زرتشت فرستاده سرراهت که بهت بگم خودتو درگیر این لچک(اونموقع چادری بودم) و این دین عربا نکن...کلی سخنرانی کرد بعد من پیاده شدم.

الان که تاپیکتو دیدم یاد اون افتادم😁

بعد یهو طرف خفت گیر در بیاد

چرا اینجوری فکر میکنین؟؟؟یه خانم یه خانم موجه سوار کنه تا جایی تو روز روشن برسونه چی میخواد بشه ...آقا هم که دیگه حرفی نمی‌مونه.

مگه اینجا تگزاسه؟؟؟؟