2777
2789
من که کسی تو مسیرم باشه سوارش میکنم اما دوتا اتفاق ترسناک افتاده که منو هم ترسونده.اولیش بابام خیلی ...

منم چند سال پیش زمان کرونا یه شب بود خونمون یه مسیر خلوت داره که تاکسی خور نیست یه خانم با شال و مانتوی بلند وایساده بود کنار خیابون گفتم ثواب داره ببرم حداقل تا به جا بروسونمش

نزدیک شدم ترمز زدم دیدم مرد بود لباس زنانه پوشیده فقط گاز دادم دور شدم خدا رحم کرد

چه مرد چه زن ،چه موجه چه غیر موجه بیرون نباید کسی رو سوار کرد

حرفم اشتباه نیست من فقط یه مثال زدم گفتم این یه راهش اگه شما اینکارو اشتباه میدونی یه ناتوان دیدی پل ...

من چند سال پیش زمان کرونا یه شب بود خونمون یه مسیر خلوت داره که تاکسی خور نیست یه خانم ساده پوش با شال و مانتوی بلند وایساده بود کنار خیابون گفتم ثواب داره ببرم حداقل تا به جا بروسونمش

نزدیک شدم ترمز زدم دیدم مرد بود لباس زنانه پوشیده فقط گاز دادم دور شدم خدا رحم کرد

چه مرد چه زن ،چه موجه چه غیر موجه بیرون نباید کسی رو سوار کرد

نباید بار از دست کسی گرفت چه می‌دونی توش چیه

راه برای کار خیر زیاده میخوای کار خیر کنی محل کارت کارات رو دقیق و کامل و باوجدان انجام بده روی خوش داشته باش

برو بهزیستی اصلاح رایگان انجام بده 

به همراه بیماران تو بیمارستان غذا تعلق نمیگیره غذای گرم بخر براشون ببر و...

دیگه خواه پند گیرید خواه ملال

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزیزم شما راه خودتونو برید❤️🌹

معلومه که راه خودمو میرم این کامنت هم  گذاشتم بقیه ببینن عبرت کنن

بلا و حادثه فقط برای دیگران نیست نباید همه چیز رو خودشون تجربه کنند گاهی باید ببینن و عبرت بگیرند وگرنه خواه ناخواه تجربه خواهند کرد و سرشون میاد 

جالبه اینجا از کار اون آقا خوشت اومده و حرفش هم احتمالا برات تاثیر گذار بوده ولی جای دیگه این کارو ب ...

فقط یه خاطره تداعی شد برام که گفتمش.

از کجای متن من فهمیدی که از کار اون آقا خوشم اومده؟

اینکه اونموقع سوارم کرد بله. البته که ریسک کرد.از کجا معلوم همین من یه غرض و مرضی نداشتم؟ واقعا ریسکه.

اما خب خنده‌م گرفت گفت منو زرتشت فرستاده! حرفش درصدی روم اثر نداشت. و اتفاقا بیشتر از شما با بهاییت و بلایی که دارن توی مناطق محروم سر مردم ما میارن آشنایی دارم. از نزدیک با اون مردم بودم و دیدم چطور دینشون رو ازشون میگیرن

فقط یه خاطره تداعی شد برام که گفتمش.از کجای متن من فهمیدی که از کار اون آقا خوشم اومده؟اینکه اونموقع ...

آخه دوتا کامنت متناقض گذاشتی و اینکه گفتی خدا خیرش بده و اون استیکر خنده که گذاشتی بنظرم اومد از کارش خوشت اومده 

به هرحال  بعضیا به هر دلیلی صلاح نمی‌دونن مسافر تو راهی سوار کنند که دیگه خودشون می‌دونن  البته خیلیا هم شغلشونه و اجبارا باید تو خیابونا آدمای متفاوتیو سوار بکنن و  اغلب هم اتفاق بدی  نمیوفته 

ان شاءالله همگی آدمای سالم  در سلامت باشن 

اون مطلب در مورد بهاییت هم کلی گفتم که برای  بقیه کاربرا که  ببینن واگاه بشن  این افراد با ظاهری مهربان در صدد تبلیغ دینشون هستن ولی در اصل ذاتشون خرابه و حواسشونو جمع کنن 

آخه دوتا کامنت متناقض گذاشتی و اینکه گفتی خدا خیرش بده و اون استیکر خنده که گذاشتی بنظرم اومد از کار ...

ایموجی خنده گذاشتم مسخره ش کردم. توهمات و حرفاش خنده دار بود. متناقض یا هرچی دوتا واقعیت، دوتا برش از جامعه بود