2777
2789
من که کسی تو مسیرم باشه سوارش میکنم اما دوتا اتفاق ترسناک افتاده که منو هم ترسونده.اولیش بابام خیلی ...

بنده خداها انگار شانس نداشتن گیر این آدمای ناجور افتادن این آدمای کلاش رو خدا لعنت کنه باعث میشن مردم دیگه اعتماد نکنن و این خوبیها تو جامعه کمرنگ بشه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو برو با ماشینت صبح تا شب از این کارا کن

اما ما خانومای عاقل نی نی سایت ، هیچ وقت این حرف های شماهارو گوش نمیدیم و انجام نمیدیم 

چون استفاده نکردن از عقل ، بیشتر از اینکه که ثواب باشه ، بزرگترین گناهه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بعد یهو طرف خفت گیر در بیاد

من مسیر سر کارم یه کوچه هست شاید پیاده اول تا آخرش یه ربع راه باشه آخر کوچه یه نونوایی هست شاید هر روز یکی دو نفر رو سوار کنم اونم پایین شهر تا حالا هفت نشدم 

البته اونجا محلیه و قیافه ما هم داد میزنه معلم اونجا هستیم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

بابای دوستم همینکار رو گرد بنده خدا رو خفت کردن انداختنش تو بیابون هر چی زنگ میزنه خانواده اش میگه منو خفت کردن تو بیابونی  اونا هم‌فک میکنم داره شوخی میکننه  (باباشون خیلی شوخ طبع بوده )تحویل نمیگیرن  تا چند ساعتی میگذره   میبینن واقعا نیومد رفتن آوردنش . گوشیش از این قديمي ها بوده

میگه روی گردنش خط های چاقو بوده ، خط عمیق نه  خط خط برای تهدید

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
متاسفانه حق دارن خیلی بد شده خیلی ....ولی کار خیر های متفاوتی هست همینکه اونارو انجام بدن مثلا ی نمو ...

بله شما درست میگین.

اما من دنبارو آنقدر جای کثیفی نمی‌بینم که دوستان میبینن

بابا خفت گیری چیه یک پیرمرد پیرزنی چیزی اگر دیدی سوار کنی به جایی برنمیخوره

یکی از روش های قاتل سریالی به نام تد باندی این بوده دستاشو داخل گچ می کرده بعد از قربانی درخواست می کرده این چندتا کتابو فقط تا در ماشینش بیاره طرفم قبول می کرده بالاخره چند قدم که به جایی برنمی خوره یه کمکی هم می کرده وقتی به در ماشین می رسیده و میخواسته کتابارو بذاره تو ماشین قاتل باهمون دستی که توگچ بود از پشت با شدت بسیار زیاد با میل اهنی میزده تو سرش و بقیه ماجرا  خیلی زندگیو فانتزی میبینی نه ؟ این دنیا بی نهایت وحشتناک تر از چیزیه که تصورشو میکنی

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

من مسیر سر کارم یه کوچه هست شاید پیاده اول تا آخرش یه ربع راه باشه آخر کوچه یه نونوایی هست شاید هر ر ...

من نمیگم خفتت می کنن اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته تصادفی اونموقع رضایت گرفتن ازشون کتر راحتی نیست

من مسیر سر کارم یه کوچه هست شاید پیاده اول تا آخرش یه ربع راه باشه آخر کوچه یه نونوایی هست شاید هر ر ...

اینا کاربرای تگزاسن.یا 

نمی‌فهمم منظور منو من نگفتم نصف شب یا تو مسیرهای پرت خانم آقای قلدر سوار کنه هی مغلطه میکنن

یکی از روش های قاتل سریالی به نام تد باندی این بوده دستاشو داخل گچ می کرده بعد از قربانی درخواست می ...

آخه تو این دنیا وحشتناک لازم نیست حتما ثواب کنی کباب بشی خیلی روشای دیگه براشون راهو باز می‌کنه این حجم ترس از کجا میاد 

شما دنیا رو اینجوری ببین

اینطور نمیبینم اینطور هست 

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

تا یکی میاد حرف خوب میزنه یک عده میان داستان جنایی میکنند این همه ماشین تو خیابون داره ملت جابه جا م ...

دقیقا تعجب کردم یه چیز ساده هم برای امام زمان مطرح شد اینطوری واکنش منفی دادن یه عده.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام