2777
2789

وای خدا عاااشقشم..سنشم بالاس ازون مدلا ک با عصاراه میرن و تقریبا خیلی چیزا براش سخت شده..اخلاقشم با بچه هاش دختراش عروساش خیلی گند هست😂ولی نوه هاشو خیلی دوس داره من هم ازون نوه هام ک هرروز بهش سرمیزنم خودتون متوجه میشین دیکه چقدر میخامش.لونم امکان نداره خوارکی برام کنارنذاشته باشه یا برا بجه هام..خلاصه.

تقریبا سه سالی هست ک گوشزد میکردم ک حرفاشو جدی نکیریدچون سنش بالاس هواسش پرته.یادش نمیمونه خیلی چیزا رو.کسی گوش نمیداد تااینکه.این‌ماجرا شد.دوتا از عروساش خیلی وزه هستن.حرف میبرن میارن خودشیرینی کنن.یه روز از یه کیشیون میرسه بگوش مامانبزرگم ک عاره فلانی گفته مادرشوهرم اومده خونم دعوا راه انداحته.وقتی اونیکی عروسه میاد ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با این اول صبح چه حالی داری اینا رو تعریف کنی

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

مامانبزرگم گله میکنه ک منکه بتوجیزی نکفتم رفتی به همه‌اینجوری گفتی.اثنم میخاسته خودشو‌خوب کنه گفت اره زهره خانوم کلا اخلاش همینهداون دفعه پشت سردخترون اینجوری‌گفته [حرفای خیییلی بدی مثبت ۱۸راجب خاله کوجیکم گفته]..ولی مندباور نکردم زهره)اونیکی عروس)احلاقش همینه.

از کجا ک اسمپخاله بزرگمم زهره هست

مامانبزرگم فکر کرده زنداییم خالمه مو میکه.

ابنا میرن مامانبزرکم کوشیو‌میگیره زنگ‌میزنه ب  خالم.گرا پشت سرخواهرت بدگفتی اونمپمیکه بخدا چیزی نکفتم‌دعوا میشه.

اونم ناراحت میشه زنگ‌میزنه اونیکی خالم ک بخدپشت سرت جیزی نکفتم..اونم پرسیده کی کفته گفته زن محسن .😂😂باز اون زنگ‌میزنه به زن محسن😂😂😂دعوا‌میشه...

قشنگ میشورتش

زن محسن‌زنگ‌میزنه ماوانبزرگم ک منکه گفتم ب کسی چیزی نگو چرا گفتی..

خود محسنم گوشیوپمیگیره با مامانش دعوا.ک دیکه نمیام‌خونت فک‌کن مردم😂😂😂

وای بعدش

زن داییم داشته راجب جاریش حرف میزده مامان یبزرگم فکر‌کرده اون هی میگه زهره ..زهره..منظورش خاله بزرگمه.

دیرو‌زمامانم‌گفت ماوانبزرک خیلی کریه ک کاش نمیگفتم چیزی.من چمیدونستم مظورش‌چیز دیکش.

گفتم‌مادر اون فراموشی داره.هواس پرته بعدم اصلا دعوا‌هم شدهدزنا بهم‌پریدن دایی جرا خودشو‌قاطی کرده ..نهایت زنگ‌میزد ب خواهرش ..چرا به مامانش بی حرمتی کرده..تزتر بارگفتم حرفای مامانبزرگ جدی نکیرید..نمیدونم جرا کوش نمیدین.حالا همه ازهم دلخورن.