وای الان یکی تو ی تاپیکی ادرس ی داستان جن گذاشته بود منم خوندم وهی خودمو زدم ب اون راه ک نترسم و هی بسم ا... گفتم و خوندم.اون وقت تاحالا دارم تاپیک میخونم باخیال راحت .یهو ی صدا اومد اینجوری . چ چ چ چ چ.وای مث چی ترسیدم چشامو بستم و دستمو رسوندم ب کلید برق .ووی چکنم ؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آره 😭😭😭😭😭😭بخدا منم همین خوندم تا چند شب اوضاعی داشتما
من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐
پس تو میدونی چی میگم.من از اون یارو قد بلنده ترسیدم.ینی تا چند شب اینجوریم ؟حدا نکنه.الان حواسم پرت ...
تا دو سه روز اینجوری هستی حقیقتا من همش فکر میکردم تو کوچه0هست
من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐