من یه مدت گفته بودم طلسم انجام دادم و طلسم عشق و خیلی خوب بود ولی . بار اول و دوم خوب بود و بعد چند بار یه چیزایی میدیدم که فکر میکردم چرته و موزه تو خونمون میومد عجیب بود خونه ما اصلا مورچه نمیاد و فقط زمان هایی میومد که طلسم نوشتم خوب این از این و بار اول دوم فقط بختک می افتاد روم و من فکر کردم اکیه اشکال نداره حالا چیزی نیست و شب ها کابوس میدیدم این برآب خیلی ها شاید عادی باشه ولی من تا این سن اصلا کابوس نمیدیدم و خواب هام نرمال بود ولی این مدت خیلی بد بودن خواب هام خواب ازدواج داشتم که چهره نداشت این خواب دو معنی داره یکی امکان مرگ هست که باید مراقب باشی و بعدی اینه که تو با جن ازدواج کردی و شب ها تو خواب و نیمه خواب سایه می دیدم یعنی سایه اون شخص بود ولی خودش نبود هر چقدر نگاه می کردم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خیلی اینطور بودم یکی از نزدیک هام طلسم کرده بود برا اینکه ازدواج نکنم یه سایه بالا سرم بود شبا باهام حرف میزد یادمه چند بار میگفت نمیزارم کسی نزدیکت بشه برا خودمی به هر کس میگم میگ خواب بود یک سال تموم درگیر این قضایا بودم رابطه هم با رلم خراب شد افسردگی شدید تو خواب کتکم میزد خداشکر این علائم رفتن فک کنم ابجیم طلسمم کرده بود