وای الان یکی تو ی تاپیکی ادرس ی داستان جن گذاشته بود منم خوندم وهی خودمو زدم ب اون راه ک نترسم و هی بسم ا... گفتم و خوندم.اون وقت تاحالا دارم تاپیک میخونم باخیال راحت .یهو ی صدا اومد اینجوری . چ چ چ چ چ.وای مث چی ترسیدم چشامو بستم و دستمو رسوندم ب کلید برق .ووی چکنم ؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چندسالته تو ؟؟؟ خودت رفتی خوندی میدی نی نی یار اونارو دعوا کنه 😂😂😂😂😂😂😂
در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
دوست خوبم الان شناسنامه گرفتین؟ تیکر بارداری ت هنوز ب زایمان نرسیده!؟!
فک نکنم ..گلم چی انتخاب کردی الان.من خوشحال شدم ک گفتی اجازه نمیدن اخه دوساله شوهرم ب همه میگه اسم بچمون آسناته.بچه ای ک هنوز وجود نداره.انقد میگه ک بدم اومده .اخه برا بچه ای ک وجود نداره واقعا تکراری شده برام.الان فک میکنم یه اسناته ۲ ساله دارم.حالا ک میخوام اقدام ب بارداری کنم و میگه آسنات حس میکنم بچه دومم هم میخواد آسنات بشه.