2777
2789
عنوان

وای خدا لعنتتون نکنه کی بود داستان جن گذاشته بود

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 67 پست
نمیدونم فقط میدونم هنوزم دلم پیش این اسمه.باابنکه یه اسم دیگه انتخاب کردیم اما هنوزم بهش فکرمبکنم😢

اگر بازم بچه خواستی و بچه هم دختر بود اینبار بیشتر پافشاری کن تا مجاب بشن 

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم فقط میدونم هنوزم دلم پیش این اسمه.باابنکه یه اسم دیگه انتخاب کردیم اما هنوزم بهش فکرمبکنم😢

دوست خوبم الان شناسنامه گرفتین؟

تیکر بارداری ت هنوز ب زایمان نرسیده!؟!

خدایا میشه بغلم کنی.بگی آروم باش تا منو داری غصه چیزی  رو نخور
نه عزیزم به منطقست.پیش ماکه اینجوریه اول بایدثبت احوال مازندران قبول کنن بعدبفرستن تهران

اصلا این حرفا نیست الکی میخوان معطل کنن تا خسته بشید

سیستم سازمان ثبت تحوال بک سیستم یکپارچه کشوری هست.

چندسالته تو ؟؟؟ خودت رفتی خوندی میدی نی نی یار اونارو دعوا کنه 😂😂😂😂😂😂😂

در خَموشی های من فریادهاست!آنکه دریابد چه میگویم کجاست؟!((به کلمه های●توهین-قضاوت-دهاتی-طلاق بگیر-بی کلاس-جاری-مادرشوهر-خواهرشوهر-کو-خب-و خیلی چیزای دیگه آلرژی پیدا کردم ))
یعنی میشه؟اگرم بخوایم این کارو بکنیم بعدتولدبایدبکنین نه؟بابرگه زایمان بریم ومدرک ببریم

نشد نداره فقط بگرد شناسنامه ب این اسم پیدا کن

من سر اسم دخترم اذیت شدم  هرچی بیشتر مخالفت میکردن من بیشتر اصرار میکردم

گفتم انتخاب اسم ساده ترین حق ماست شما تو این مملکت اینو هم از ادم میگیرید. اجازه نمیدم شما برا بچه م اسم انتخاب کنید.

اصلا این حرفا نیست الکی میخوان معطل کنن تا خسته بشید سیستم سازمان ثبت تحوال بک سیستم یکپارچه کشوری ...

نمیدونم فقط میدونم یکی ازآشناهامون میخواست اسم دخترشووِناز بذاره ثبت احوال مازندران قبول نکردایناهم رفتن تهران راحت شناسنامه گرفتن

دوست خوبم الان شناسنامه گرفتین؟ تیکر بارداری ت هنوز ب زایمان نرسیده!؟!

فک نکنم ..گلم چی انتخاب کردی الان.من خوشحال شدم ک گفتی اجازه نمیدن اخه دوساله شوهرم ب همه میگه اسم بچمون آسناته.بچه ای ک هنوز وجود نداره.انقد میگه ک بدم اومده .اخه برا بچه ای ک وجود نداره واقعا تکراری شده برام.الان فک میکنم یه اسناته ۲ ساله دارم.حالا ک میخوام اقدام ب بارداری کنم و میگه آسنات حس میکنم بچه دومم هم میخواد آسنات بشه‌.

الان آفرین دلم میخواد😍