2777
2789

من خیلی ادم شریم یه چیزی میگم جدیش نگیرید 

اصلا اینکارو توصیه نمیکنم ولی اگه من ببینم میرم به شوهر طرف میگم چرا شوهر من زنتو باید نگاه کنه و حتما زنت یه کرمی ریخته ویه دعوای حسابی را مینداختم که  دختر عمو و یا هر سگ دیگه ای جرعت نکنه‌ کوچک ترین کرمی بریزه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

عزیزم ساعت دقیق میخاد چون برا تو نگاه کردم طالعت لب مرزیه نیاز ب ساعت دقیق هست ی پرسو جو بکن از ماما ...

واقعی هست این ف.اله؟اگه سرت خلوت بود برا من امتحان کن ببینیم چجوریه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی ادم شریم یه چیزی میگم جدیش نگیرید اصلا اینکارو توصیه نمیکنم ولی اگه من ببینم میرم به شوهر طر ...

شما کلا مریضی.. یعنی چی ک میرم ب شوهر طرف میگم زنت ی کرمی ریخته ک شوهرم نگاش کرده؟؟؟ شوهرت عوضی باشه زندگی یکی دیگه رو خراب کنی؟؟ شاید اصلا اون خانوم اصلا متوجه نباشه یا در جریان نباشه. از اون زنای هستی شوهرشون هر گوهی بخوره اشکال نداره بقیه مقصرن

همه چیز... انقد وصیع هست باید بخونی کتابای نجوم ابن سینا و ....

میشه بیام پیوی برام از این ف.اله بگیری؟

نمیتونم .من مثل پرنسسی بودم کنارش.لباسم پف خوشگل

توهم مثل من خیلی حساسی ولی یه چیزی میگم خیالت راحت شه تو اون موقع زیباترین آرایش وزیباترین لباس رو داشتی چشم شوهرت هیشکیونگرفته فقط بعضی وقتا نمیدونی کجارونگاه کن چیکارکنی مخصوصاوقتی فیلم میگیرن ازمنه باتجربه بپذیرکه شوهرت نگاه خیلی عادی وبی معنایی داشته ودرکنارتولذت میبرده تازه خداخدامیکرده مجلس تموم شه وباتوتنهاشه

آحرین راهکارهستشما چرا اولین راهکار بردیش به کار واسه استاتر. طلاق به این آسونی نیست گفتنش.آسیب روحی ...

بله می‌دونم 

و شوخی گفتم 

اسی خودش کنایه حرفم رو فهمید 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

حساس نشو همه مردها قبل از ازدواجشون حداقل یکی از دختر های فامیل رو مدنظر داشتن و حالا به دلایلی بهش نرسیدن ولی ذهن مردها خیلی وسیعه مثل ما زن ها نیستن که پادشاه قلبمون فقط یک نفر باشه .ولی حتی اگر قبلا بهش علاقمند بوده ولی الان که با شما ازدواج کرده شک نکن شب و روزش فکر تامین خواسته ها و جلب رضایت شماست و به مرور از سرش میپره  با مشغله کاری و مشکلات زندگی .زندگی کلا مردها رو واقع بین میکنه .پس نگران نباش .اون نفسش واسه شما در میره .اونها در حد خاطره هستن😃

من خیلی ادم شریم یه چیزی میگم جدیش نگیرید اصلا اینکارو توصیه نمیکنم ولی اگه من ببینم میرم به شوهر طر ...

چقدر از این طرز فکر بدم میاد. شوهر ایشون هم داشته نگاه می کرده. به نظر من در چنین شرایطی اول باید شوهر خودش رو ادب بکنه. نه اینکه لول خودش رو بیاره پایین بره با یه خانم دیگه درگیر بشه. اونم به خاطر کی؟ به خاطر مردی که کنترل نگاهش رو نداره

بخدا الکی نیچرا دوتاشون نگاه همدیگه میکننپس من این وسط چی بودم؟اگ منو نمیخاست چرا منو گرفت ابروم رفت ...

حرفت خیلی خنده داره چند سالته؟ چرا باید آبروت بره

به کسانی که دوستشان دارید؛ بالی برای پرواز، ریشه ای برای برگشتن و دلیلی برای ماندن بدهید...