2777
2789
نمیتونم.اخه فیلم جلو چشمامه من جفتش ایستادم داره نگا یکی دیگ میکنه

ب گذشته فکر نکن. اون اگر دخترعموشو میخاس میگرفتش. زندگیتو بکن بیخیال شو. احتمالا تو خانواده با هم خاهر برادری طور بودن و مثلا تیپش تو عروسی توجه اینو جلب کرده ..بیخیال بابا اگررر یه درصدم چیزی بوده که نیست، مال خیلی قبل بوده اون بچه هم داره. رها کن موضوعو

چشم به راه...

دقیقا منم تو فیلم عقدم😂وقتی داشتم تنها برای سوهرم میرقصیدم دیدم نگاهش افتاد به عروس خالش و چشم غره رفت بهش🤣قبلا همو میخاستن احتمالا اما سگ خور ازش سرترم الان اصلا در حدی نمیبینم اونو که بخوام غصه بخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بالای 90 درصد خانمای سایت باید با افراد نابینا ازدواج میکردن 

شما خودتون هیچ مردی نگاه نمیکنین 

مثلا تو مراسم سرتون پایین دائم؟ 

عی بابا 

فکر کنم وقت اضافه زیاد دارین 

و ذهن آزاد و رها 

برین دنبال استفاده مفید از این وقت آزاد 

دیگه نمیشه که شوهر و بکنی تو قوطی 

نه کسی ببینن نه کسی ایشونو ببینه 

چقدر اعتماد بنفس پایین دارین 

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

دوست من فیلم عقدشو دیدیم دوماد زل زده بود ب دختر داییشش که بچه داشت 

خیلی واضح 

بعد ب بهونه ی رقص با بچه رفت سمتش باهاشون قر داد

دختره ام براش عشوه میومد 

و بخدا دیدم مات و مبهوت نگاه میکرد اشکش و پاک کرد دوماد😅

بعد متوجه شدیم بشدت دختره رو میخواسته 

الان شوهر بیچاره ی تو ی نگاه انداخت چرا خودتو اذیت می‌کنی

البته دوستم از شوهرش جدا شد چون به دوستم گفته بود اومدم با تو چون شبیه اون بود قیافت 

الان بیخودی زندگی خودتو خراب نکن 

هیچی بینشون نیس

نه اتفاقا امثال شماهایین که از مرداتون شاکی هستین و میاین تاپیک میزنیندر ضمن مخاطبم تو نبودی خودتو ن ...

من کجا از شوهرم ناراضی ام؟ من یا اطرافیان من کاملا راضی و خوشحال و عاشقیم🥰

کلا این یه شوخی نی نی سایتیهیجورایی به هرکسی که یه موضوع بی اهمیت رو الکی بزرگ می کنن به شوخی و متلک ...

ممکنه استاترباورش بشه. وندونه که یه شوخی هست

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

🤣🤣🤣 فکر کنم تازه امدی سایت. راه حل طلاق برای چیزهای بی خود یه شوخی رایج هست اینجا

تازه نیومدم. تاریخ عضویت رونگاه کن. بعدشم میگم این شوخیاجالب نیست.شایداستاترباورش بشه وبشه یه جرقه یه فکر توی ذهنش

یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.

یکی از اقوامون عروسیش بود. عروس به داماد میگه چیه اینور اونور نگاه می‌کنی منو نگاه کن

داماد هم میگه تو قراره هر روز جلو چشمم باشی ولی من دیگه کی قراره ۳۰۰ زن آرایشکرده و قرتی یه جا ببینم.بزار نگاه کنم😂😂 این خاطره رو بعدها داماد تو جمع تعریف کرد. 

بیخیال باش. دنیا ارزش این دلشوره ها رو‌نداره