2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید بچه رو نگاه میکردهمنم بچه ها رو دوست دارم همیشه وقتی تو بقل مامانشونن نگاه میکنم

هیکوقت تو بغل باباشون بهشون نگاه نکن سوتفاهم پیش میاد 

منم دوسشون دارم باید یادم باشه حتی گاهی لبخندم میزدم🤣

هیکوقت تو بغل باباشون بهشون نگاه نکن سوتفاهم پیش میاد منم دوسشون دارم باید یادم باشه حتی گاهی لبخندم ...

بچه حتی صورتش این سمت نبود.

چون گفتم بچش بغلش بود همه میگن داشته نگا بچش میکرده‌.صد تا بچه جلوش بود مگه فقط اون بود‌

منم چند سال پیش بعد عقدمون داشتم خونه ی مادر شوهرم فیلمهامونو تنهایی میدیدم،،مادر شوهرم و اینا هم رف ...

مگه چقدر فاصله خونه هابود که این اتفاقات سریع افتاد

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم

من خودم روز عقدم ، اینقدر فکرم درگیر بود ، روم سمت دوستای شوهرم بود نگاشون میکردم ولی فکر اونجا نبود و اصلا هیچ منظوریم پشتش نبود 

پس اینقدر حساس نباشین 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
مگه چقدر فاصله خونه هابود که این اتفاقات سریع افتاد

خونه ی ما شهرستان خونه ی شوهرم روستا،،بعدم بابام صبح زود تو خواب سکته زده و فوت شده بوده اجیم که بهم زنگ زد اونم خونه ی شوهرش بوده خبر نداشته ب اونم گفتن بابام حال خوب نیس که به منم زنگ زد

خونه ی ما شهرستان خونه ی شوهرم روستا،،بعدم بابام صبح زود تو خواب سکته زده و فوت شده بوده اجیم که بهم ...

خداوند رحمتش کنه روحش شاد بابای منم دوماهه فوت کرده وبرادرم هم یکماهه فوت کرده پشت سر هم😭

من آن گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی آبی ..ولی با ذلت خاری پی شبنم نمیگردم