2777
2789
عنوان

با اولین حقوقم انگشتر نقره یادگاری بگیرم یا ساعت مچی😍

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 71 پست

خوشمزه ترین حقوق حقوق اول

من آرزو داشتم خانواده ام شام ببرم بیرون

خدا نگذره از اونی که گند زد به روزهای تول کارم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
۲۰ ریختن این ماه

انگشتر

ولی این ماه حالا عیب نداره ماه های بعد مدیریت کن پول میاد ومیره اما استفاده درست بکن تا نتیجه شو ببینی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دانشجو معلم یا سر کار ؟

به نظرت اشتباه کردم از فرهنگیان انصراف دادم بمونم پشت برای پزشکی بعد نمی خونم بعد الان پست شمارو دیدم از خودم حالم بد شد

کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸                         خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏
الهی عزیزمممم همیشه خریدایی شادی داشته باشی براش من نیت کرده بودم هروقت شاغل شدم مامان بابام بفرستم ...

عزیزم🖤🫠🫠چقدر ناراحت شدم برات

ان شالله خدا یه روزی برات جبران می کنه

نیست پاک و قشنگی داشتی

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

اتفاقا بنظرم وسیله خیلییی خوبه خیلی بیشتر از پول یادگاری میمونه همیشه ب یادشون میمونه

موافقم

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

آها ببخشید بخر آخه من خودم پولو بیشتر دوست دارم ولی همه اینجوری نیستن

عزیزم چرا ببخشید شما که چیزی نگفتی

مرسی از نظرت😘

من خودم یکی خریدم خیلی ظریف و نگین دار ۵۰۰تومن

مبارکت باشه عزیزم

نقره؟

میتونم عکسش و ببینم😍جهت ایده

قطعا ساعت

هی بهش نگاه کن زمان بچین واسه موفقیات

بزار اسمت بد دربره ولی یادت نره  گرگ واسه خودش میجنگه سگ واسه صاحبش .      به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده .      متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝