2777
2789
باشه افکارمو درست میکنم وقتی داشت زنی رو دید میزد میگم داشت دید نمیزد

ما تو خانواده عروسای مریض زیاد داریم بخدا 

گفتم شاید شما جز موارد محدود باشید

ولی چند مورد عروس مریض داریم که همش فک میکنن کسی شوهرشونو دید میزنه

طفلک دختر خاله م پیام تبریک عید به پسر خالم داده بود حالا چی با ۱۲سال فاصله سنین وعین خواهر برادر

زنش شرف دختر خالمو برد که اره به شوهرم نظر داره

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

اگر هم یه زمانی میخواستش خب باهاش ازدواج میکرد،یا خود دختر عموش از ناراحتی نیومد تو جشن عقدش

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر هم یه زمانی میخواستش خب باهاش ازدواج میکرد،یا خود دختر عموش از ناراحتی نیومد تو جشن عقدش

دختر عموش عروسی میکنه ۱۵سالگی

شوهرمم موقعیت ازدواج نداشته اونموقع

بهش نکفتم داری نگاه دخترعموت میکنیبهش گفتم نگاه کی میکردی اینجا

پس اگر خودت مهمی برا خودت ارزش قائلی هیچوقت نگو بحث دختر عموشو

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

منم یه سری دفتر خاطرات دوران سربازی شوهرم نگا می کردم ..دیدم هی به انگلیسی نوشتهf.....واقعا ناراحت شدم....نمیدونم چرا اصلا ناراحت شدم خب اون موقع ۱۸ یا ۱۹ سالش بوده واین چیزا طبیعی بوده اونوقت تو۲۵ سالگی بامن ازدواج کرده ولی من گیر همون fبودم..تو که واقعا حق داری تو شب عقدت این اتفاق افتاده

تو عروسیا میبینم داماد به عروس نکاه نمیکنه نگاهس فقط رو زنای دیگس از بس همه لباس باز و لختی به جان خودم دوناد زومم میکنه رو اونا

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗