2777
2789
عنوان

آیا پشیمون میشم

120 بازدید | 30 پست

دوست ندارم‌مامانم‌بیاد پیشم موقع زایمان

خیلی غر میزنه و سرزنش میکنه و نمیخام بهش بگم که زایمان کردم.

میدونه حاملم.ولی تاریخی دیرتر بهش گفتم.برازایمان

بنطرتون طبیعیه رفتارم؟

خیلی بهم‌بدمیگزره اگر بیاد

با شوهرم‌نمیسازن

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓

نه اشکالی نداره 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه کسی رو داری بیاد کمکت هم میتونی نگی بعد بگی یهویی حالم بد شد بچه دنیا اومد چون بعد زایمان آدم درد داره اذیته،بخواد چیزای دیگه هم پیش بیاد اذیت میشی،من شوهرم نمیتونست پیشم بمونه چون شهر دیگه بودم خیلی اذیت شدم دلم گرفت چقدر گریه کردم،ادم خیلی حساس میشه

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خالم امروز گف اگر بدونه نگفتی بدتر میکنه ابروتو میبره

وقتی می خواین دروغ بگین دروغتونو پیش خودتون نگه دارید تا ترس رسوایی نداشته باشید 

چرا به خالتون گفتین؟

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
اگه کسی رو داری بیاد کمکت هم میتونی نگی بعد بگی یهویی حالم بد شد بچه دنیا اومد چون بعد زایمان آدم در ...

دوستم میاد کارگز هم‌میخام‌بگیرم.چندساعتی نوبتی پیشم باشن

وقتی می خواین دروغ بگین دروغتونو پیش خودتون نگه دارید تا ترس رسوایی نداشته باشید چرا به خالتون گفتین ...

نه بابا

خالم محرم اسرار.

نمیگه ب کسی‌

کلا بهم‌میگفت این اخلاقش نمیدونی اگر بدونه‌حتی زایمان‌کردی ولی بازم بهش نگفتی ابروت‌میبره

اول اینکه قطعا نیاز به کمک و رسیدگی داری. ادم با مادر خودش راحت تره روزای اول با اون وعض پریشان

دوم اینکه بگو همون خالت مادرتو نصیحت کنه ک اخلاقش بعد زایمانت درست کنه

سوم اگه نیاد تا اخر عمر شوهرت به سرت میزنه

ب نظر من پشیمون میشی. روزای اول هم غذا هم کاچی هم نگه داری بچه هم دکتر و بهداشت و....

کم میاری

اول اینکه قطعا نیاز به کمک و رسیدگی داری. ادم با مادر خودش راحت تره روزای اول با اون وعض پریشاندوم ا ...

شوهرم هم زیاد موافق اومدنش نیست.

ی عمل کردم‌مادرم اومد کل خونمون بهم ریخت .ناراحتمون کرد.اخرم دعوا کرد و قهر و گریه و رفت.

همش توقع داره.

بخدا شوهرم خیلی احترامش داره 

من دوس ندارم بیاد بعدا شوهرم‌رفتارهاش بزنه ب سرم

دوستم میاد کارگز هم‌میخام‌بگیرم.چندساعتی نوبتی پیشم باشن

دوست چیه آخه 

هیچ دوستی رو اونقدر روش حساب نکنید که تو شخصی ترین لحظاتتون باشه

من الان هیچ کدوم از دوستای صمیمیم دیگه رابطه ای باهاشون ندارم

و ناراحتم چرا وارد مسائل خصوصی زندگیم کردمشون

شوهرم هم زیاد موافق اومدنش نیست.ی عمل کردم‌مادرم اومد کل خونمون بهم ریخت .ناراحتمون کرد.اخرم دعوا کر ...

ب شوهرتم بگو اون مدت کوتاه بیاد

دوست و کارگرو... کار مادر ادم رو نمیکنه

دوست چیه آخه هیچ دوستی رو اونقدر روش حساب نکنید که تو شخصی ترین لحظاتتون باشهمن الان هیچ کدوم از دوس ...

وقتی مجبورم

چیکار کنم.

میدونم سخته برام.ولی بهتر از اخلاق های عجیب مادرم.

بخدا من عمل کردم.

اومد پیشم بمونه

همش‌خونا‌همسایه هامون بود.

موقع ناهار شام‌میومد سر میزد و میخابید