2777
2789
عنوان

آیا پشیمون میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 30 پست
ب شوهرتم بگو اون مدت کوتاه بیاددوست و کارگرو... کار مادر ادم رو نمیکنه

خیلی استرس دارم

اصلا تپش قلب میگیرم.هم‌ب اومدنش فک میکنم.هم‌ب تیومدنش

زندگی بهم ثابت کردهیچ چیز از هیچ کس بعید نیست🥺💔😓
نه باباخالم محرم اسرار.نمیگه ب کسی‌کلا بهم‌میگفت این اخلاقش نمیدونی اگر بدونه‌حتی زایمان‌کردی ولی با ...

خب بگو بیادش. نهایتا دعواتون میشه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی استرس دارماصلا تپش قلب میگیرم.هم‌ب اومدنش فک میکنم.هم‌ب تیومدنش

پستای قبلتو خوندم. ببخشید ولی شوهرتم انگار فکر درستی نداشته تو زندگیتون. شاید دلیل حرفای مادرت همینه.

شمام خیلی به شوهرت رو نده

بابا نداری؟

به مامان بابات باهم بگو بیان

مادرای اینجوری حتما باید شوهرشون کنترلشون کنه هیچکس حریفشون نیست 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
پستای قبلتو خوندم. ببخشید ولی شوهرتم انگار فکر درستی نداشته تو زندگیتون. شاید دلیل حرفای مادرت همینه ...

آفرین عین شوهر من که میگه دلیل اختلاف ما دامادا با شماها مادرتونه. مادرتون حمایتگر نیست. حالا خانواده خودش نه تنها حمایتگر نیستن بلکه اضافه بار هم هستند. 

گفتم ببخشید که مادرم خوشکل و داف و زبون باز نیست تا دل شما دامادای خیانت کار رو بدست بیاره. 

پستای قبلتو خوندم. ببخشید ولی شوهرتم انگار فکر درستی نداشته تو زندگیتون. شاید دلیل حرفای مادرت همینه ...

اره اونم‌ اشتباهاتی داشته

نمیگم نداشته.

خودم‌مقصر بودم.

دارم درستش میکنم.

منم الان تو این حاالم فقط نیاز داشتم بهم‌بگی چیکار کنم.ن اینکه‌بری بگردی تو پستای قبلم.

واقعا ذهنم درگیره.مامانم بخدا ن بمن جهاز داد ن سیسمونی ن هیچی از اول توسری خور بودم.

خاستم خودم کارای نکرده شو جبران‌کنم.شد وظیفه.

زندگیم کلا مختل شد.

میرم تراپی تازه بهتر شدم.کارای بهتری میکنم.

از خود قبلیم‌هیلی ناراحتم.

ولی الان‌ک فک میکنم مامانم خیلی بهم‌بد کرد.

تازه‌ میدید ک چقد زحمت‌میکشم.

بابا نداری؟به مامان بابات باهم بگو بیانمادرای اینجوری حتما باید شوهرشون کنترلشون کنه هیچکس حریفشون ن ...

بابام فوت کرده.

اره اونم‌ اشتباهاتی داشتهنمیگم نداشته.خودم‌مقصر بودم.دارم درستش میکنم.منم الان تو این حاالم فقط نیاز ...

مثل منی که🥹🥹

چندساله ازدواج کردی؟

من تا ۴ سال اول ازدواجم خیلی سر این مسائل با شوهرم مشکل داشتیم بعدا پذیرفتیم که آقا همینی هست که هست ساپورتمون نکردن و دیگه کینه رو دور بریزیم.

مثل منی که🥹🥹چندساله ازدواج کردی؟من تا ۴ سال اول ازدواجم خیلی سر این مسائل با شوهرم مشکل داشتیم بعد ...

ولی من فقط رد شدم

و هرگز نبخشیدمش

اره اونم‌ اشتباهاتی داشتهنمیگم نداشته.خودم‌مقصر بودم.دارم درستش میکنم.منم الان تو این حاالم فقط نیاز ...

حرفای دلتو بهش بزن یک روز ک شوهرت نیست زنگ بزن مادرت و با ملایمت باهاش حرف بزن. تو خودت نریز

بزار ببین چه جوابی داره برا این حرفات و چه عکس العملی

همینارو بهش بگو. حتی گریت هم افتاد ایراد نداره

بعد تصمیم بگیر برا زایمانت بیاد یا نه

رو نده شوهرت تصمیم گیری کنه و بفهمه رابطتت با مادرت خرابه

بابام فوت کرده.

درست حدس زدم پس

عزیزم طبیعیه 

زنهای بدون شوهر تو زندگی دختراشون دخالت می کنن، حسودی میکنن، فتنه راه میندازن.

فقط مادر شما اینجوری نیست.

ذهنتو ازاد کن بگو تاریخ زایمانت رو اگر خواست بیاد. حرف بد هم زد جوابشو بده. نقاط ضعفتو کوبید تو صورتت تو هم نقلط ضعفش رو بگو بهش. 

حرفای دلتو بهش بزن یک روز ک شوهرت نیست زنگ بزن مادرت و با ملایمت باهاش حرف بزن. تو خودت نریزبزار ببی ...

عزیزم به این سادگی نیست

این آدما عوض که نمیشن هیچ نقطه ضعف هم میگیرن ازت. دیگه سن مادرشون کم نیست که ایشون بخواد مادرش رو شیرفهم و تربیت کنه. 

حرفای دلتو بهش بزن یک روز ک شوهرت نیست زنگ بزن مادرت و با ملایمت باهاش حرف بزن. تو خودت نریزبزار ببی ...

الان هم حاملست بهتره بحث الکی درست نکنه و سراغ حل مشکلات روانشناختی و قدیمی مادرش نره‌. فعلا آرامش خودش از همه چیز مهمتره

عزیزم به این سادگی نیستاین آدما عوض که نمیشن هیچ نقطه ضعف هم میگیرن ازت. دیگه سن مادرشون کم نیست که ...

اخه بعضی مادرا فکر میکنن خودشون خوبه ان و هیج کسر و کمبودی نزاشتن. بزار اسی به روش بیاره که اگه برا زایمانشم بهش نگفت

بدونه قضیه چی بوده. این تقصیر کار نشه

وقتی مجبورمچیکار کنم.میدونم سخته برام.ولی بهتر از اخلاق های عجیب مادرم.بخدا من عمل کردم.اومد پیشم بم ...

بدترین مادر از بهترین دوست بهتره. دلیلش اینه که مادرت از بچگی جیک و پوکت رو میدونه و تو هیچ وقت پشیمون نمیشی که چرا تو اون لحظه های حساس مادرت پیشت بود اما در مورد دوست نه. یه روزی میرسه انقدرررر غریبه میشید که میگی خدایا این کی بود من آوردمش تو خونم.