2777
2789
عنوان

چرا این مردا اینطورین

451 بازدید | 25 پست

من بچه سوم ناخواسته باردار شدم الان ما ه ۶ام هنوز حال روحیم خوب نشده از دیروز یه کمی شکم دردو کمر درد دارم از زبونم دررفت گفتم تکونای بچه حس نمیکنم از دیشب تا حالا صد بار شوهرم پرسبده تکون نخورد تکون نخورد دیشب رفته باشگاه من خوابم زنگ زده تکون نخورد دوست دارم از دستش خودمو بکشم زورم میاد الکی میگفت منم خوشحال نیستم از بارداریت

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه خواسته باشه چه ناخواسته دیگه بچتونه 

نمیشه بخش بی توجه باشین از تکون مخوردنش خوشحال شین که 

به خودت بیا اسی سه ماه دیگه بچع بغلته ها دیگه نگو ناخواسته ناشکری نکن

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
چه خواسته باشه چه ناخواسته دیگه بچتونه نمیشه بخش بی توجه باشین از تکون مخوردنش خوشحال شین که به خودت ...

بعضی وقتا میگم من که ۷سال جلوگیری طبیعی داشتیم چرا من باردار نشدم شک میکنم به شوهرم عمدا کاری کرده باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب نگرانه چه عیب داره. حساس نشو

احساس میکنم کلاه سرم کذاشته خدا میدونه چقد تو این ۶ماه من زجر کشیدم اون خودشو میزد به اون راه 

احساس میکنم از عمد گذاشته بچه دار بشیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برو خداتو شکر کن که اینقدر پیگیره.این یعنی حواسش به تو و بچه تون هست .مسئولیت پذیره.

احساس میکنم چون پسره خیلی خیلی تو فکره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره خورد ولی به شوهرم گفتم نه میخوام اذیت بشه

خب تو هم دیگه اینقدر اذیتش نکن درسته اون یه خبطی کرده وحواسش نبوده ناخواسته باردار شدی ولی خب دوتاتون هم مسئول این پیشآمدید.اگه نمی‌خواستیش همون اول زود یه قرص اورژانسی میخوردی.یا قبل اینکه به ضربان بشه سقط میکردی با این حسی که داری بهتر بود نگهش نمیداشتی

خب تو هم دیگه اینقدر اذیتش نکن درسته اون یه خبطی کرده وحواسش نبوده ناخواسته باردار شدی ولی خب دوتاتو ...

من از کجا میدونستم که قرص بخورم 😞من چوت میگرن دارم قرص ال دی هم نمیتونم استفاده کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40