2777
2789
عنوان

چرا این مردا اینطورین

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 25 پست
خب بنده خدا اگرم چیزی نپرسه که میگی براش مهم نیست 😁😁

نه بخدا نمیگم چون خودم حالم بده از اون هم انتظاری ندارم

مثلا من حالم خیلی بده اون میگهدمن مشتاقانه منتظر این بچم 

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من از کجا میدونستم که قرص بخورم 😞من چوت میگرن دارم قرص ال دی هم نمیتونم استفاده کنم

😅😅ببخش گلم میخندم.میدونم الان حال روحی خوبی نداری ولی یعنی چی که نمیدونستی نمیشه واضحتر گفت.ببخشید میپرسم.با وجود پیشگیری حامله شدی یا بدون هیچ پیشگیری؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😅😅ببخش گلم میخندم.میدونم الان حال روحی خوبی نداری ولی یعنی چی که نمیدونستی نمیشه واضحتر گفت.ببخشید ...

میگم از  کجا میدونستم از دست شوهرم در رفته که قرص بخورم من جلوگیری طبیعی داشتم الان،۷سال بود اگر هم شوهرم کاری کرده به من نگفت که به فکر باشم  اورژانسی بخورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بخدا نمیگم چون خودم حالم بده از اون هم انتظاری ندارممثلا من حالم خیلی بده اون میگهدمن مشتاقانه من ...

عزیزم دیگه الان باردار هستی اتفاقیه که افتاده 

باهاش کنار بیا 😍😍ایشالا برات قدمش پر از خیروبرکت و حال خوب باشه 

مردا اکثرا بچه دوست هستن 

احساس میکنم کلاه سرم کذاشته خدا میدونه چقد تو این ۶ماه من زجر کشیدم اون خودشو میزد به اون راه احساس ...

دیگه کاریه که شده سرزنش و خود خوری کاری از پیش نمیبره. توکلت به خدا باشه این روزام میگذره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
دیگه کاریه که شده سرزنش و خود خوری کاری از پیش نمیبره. توکلت به خدا باشه این روزام میگذره

ممنون عزیزم خدا خودش کمکم کنه با این شرایطم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگم از کجا میدونستم از دست شوهرم در رفته که قرص بخورم من جلوگیری طبیعی داشتم الان،۷سال بود اگر هم ...

یه چیزی بهت میگم باور کن.بچه های ناخواسته همیشه خوشقدم و دوست داشتنی میشن.تو اطرافیانم چندتایی داریم باور کن اینا از بقیه بچه های فامیل هم خوشگلترن هم شیرین زبونتر هم پر روزی.بذار دنیا بیاد خودت متوجه میشی .جوری میشه که اونو از بقیه بچه هات بیشتر دوست خواهی داشت

بعضی وقتا میگم من که ۷سال جلوگیری طبیعی داشتیم چرا من باردار نشدم شک میکنم به شوهرم عمدا کاری کرده ب ...

خانومی اولا جلو گیری طبیعی صد درصد نیست  فکر نکنم اینکارو کرده باشه

بعدشم الان بچت هر فوری کنی و متوجه میشه و وارد ناخوداگاهش میشه لطفا حس اضافی بودن و خواسته نشدن و بهش نده  اونو خدا داده بهت قدرشو بدون دوسش داشته باش

اگه افسردگی بارداری گرفتی برو دکتر 

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.
خانومی اولا جلو گیری طبیعی صد درصد نیست فکر نکنم اینکارو کرده باشهبعدشم الان بچت هر فوری کنی و متوج ...

عزیزم درست میگی شما چکار کنم دست خودم نیست احساس میگنم  خیلی روزای سختی پیش رومه الانم خیلی سختمه دیروز کلی گریه کردم از خستگی از بدن درد از مشقای زیاد دخترم بخدا کم آوردم دیگه یعنی امضات دقیقا حال و روزه منع

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم درست میگی شما چکار کنم دست خودم نیست احساس میگنم خیلی روزای سختی پیش رومه الانم خیلی سختمه دی ...

بخدا درکت میکنم زن بودن سخته مادر بودن سخت تر واسه همینا میگن بهشت زیر پای مادراست 

سعی کن خوتو شاد نگه داری زندگی به خودت و بچه هات سخت نکن چون مادر قلب خونست تو ناراحت و افسرده باشی همه اعصای خونواده غمگینن پس به خودت بیشتر برس ببین چی خوشحالت میکنه اون و انجام بده کوچولوتم دوست داشته باش 

منم دعا میکنم همه چی راحت شه واست کوچولوتم سالم به دنیا بیاد😍

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.