2777
2789
عنوان

شوهرم امشب گف با هرکی دلم بخواد هستم و میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برام مهم نیس چرا من باید دست ب دعا بشم از هرزها جداشه این نشد یکی دیگ ادم لاشی کارخودشو میکنه من شیش ...

پس طلاق بگیرید نفس این آدم و پولش کثیفه 

شوهری که همچین صفتی براش می‌برید به درد زباله دان تاریخ میخوره

من افسردگی شدید گرفتم

به نظرت می ضرر می‌کنه تو یا اون زن

به خودت بیا 

فرصت یکبار زندگی الکی از دست نده 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

به نظرت می ضرر می‌کنه تو یا اون زنبه خودت بیا فرصت یکبار زندگی الکی از دست نده

اون زن شغلش اونه مردای احمقی مث شوهرمنو گیر بندازه.تازه ام منو طلاق بده اونو بگیره بازم اونه ک میبازه ی مرد عوضی و خیانت و کار دست بزن دار

پنج سالشه

عزیزدلم هم برای خودت هم دختر گلت خوب نیس ک تا صبح بیدارید نهایتا ۲/۳ شب بخوابید دیگه دخترت دوسال دیگه میخواد بره مدرسه

شب زودتر بخوابید صبح بیدار بشید صبحانه بخورید بعد عصرم برید بیرون ببرش شهربازی، سینما اینجوری پیش بری جفتتون افسردگی میگیرید

اون زن شغلش اونه مردای احمقی مث شوهرمنو گیر بندازه.تازه ام منو طلاق بده اونو بگیره بازم اونه ک میباز ...

پس اگه میخوایی تو برنده داستان باشی سعی کن حالت بهتر کنی تلاش کن بهترین خودت باشی کسی که بخواد می‌ره 

پس تو ی آدم عوضی از دست میدی پس الان حال تو مهمتر 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

💔چقد ناراحت شدم اسی واقها بخاطر بچتون هم ک شده نباید بذاره اون زنیک زندگیتون نابود کنه

من از خدامه یکی پیدا بشه شر شوهرم از سرم باز بشه چون خانوادم بخاطر دخترم حمایت نمیکنن جداشم من از خدامه زنه رو بگیره 

پس اگه میخوایی تو برنده داستان باشی سعی کن حالت بهتر کنی تلاش کن بهترین خودت باشی کسی که بخواد می‌ره ...

ده ساله کتک میزنه خیانت میکنه من خیلی حالم بده میگ میخوابی منم گفتم مث هرزها بیوتم تو خیابونا و کافه دنبال مردای زن دار با آبرو تو خونم نشستم 

عزیزدلم هم برای خودت هم دختر گلت خوب نیس ک تا صبح بیدارید نهایتا ۲/۳ شب بخوابید دیگه دخترت دوسال دیگ ...

جفتمون افسرده ایم کجا بریم از کدوم دردم بگم تاپیکامو بخونید 

ده ساله کتک میزنه خیانت میکنه من خیلی حالم بده میگ میخوابی منم گفتم مث هرزها بیوتم تو خیابونا و کافه ...

میفهمم سخته اما تو داری شرایط برای خودت و دخترت سخت تر میکنی