2777
2789

با ی هرزه طلاق گرفته چن ماهه هس.چتاشونو دیدم ک چجوری منتشو میکشید ک باهاش بمونه حالم بهم خورده هرزه میدونه زن داره ولی مث اینک بهش میگ زنتو طلاق بده منو بگیر امشبم گف برو طلاق بگیر من باهرکی دلم بخواد هستم و میمونم منم گفتم ب کتف چپم من بخاطر بچم موندم شبا منو دخترم تا دیروقت بیداریم از اون ورم تا سه چهار ظهر میخوابیم یا بیدار میشیم یچی میخوریم باز میخوابیم زود ک از سر کار برگرده جهنم میشه خونمون.امروزم میگ تو مادر خوبی نیسی تا ظهر میخوابی بچه گشنه میمونه.منم گفتم دنبال بهونه نباش مث مرد بگو کسی دیگ رو میخوام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متوجه نشدم این وسط کی منت کی کشیده در هر صورت 

لطفاً لایف استایل زندگی تو سر این آدم بهم نزن خواب تو تنظیم کن چون شما قرار تصمیم مهمی بگیری قرار نیست با این شلختگی ذهن تصمیم بدتر بگیری عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

منت هرزه رو میکشید

آها متوجه شدم 

اما شما هم به فکر خودت و بچه تون باش واقعا حس میکنم بی انگیزه ایی درک میکنم حال تو متوجه ام 

اما لطفاً کم نیار مادر عزیز جز تو کسی حلال مشکلات تو نیست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

خواب زیاد تا دیروقت ظهر خوابیدن خودش کسالت و سنگینی میارهروزی هفت تا سوره تبت بخون به نیت جدایی اون ...

برام مهم نیس چرا من باید دست ب دعا بشم از هرزها جداشه این نشد یکی دیگ ادم لاشی کارخودشو میکنه من شیش صب میخوابم افسردگی دارم