2777
2789
عنوان

شوهرم امشب گف با هرکی دلم بخواد هستم و میمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 53 پست
میدونم میگم چرا حمایتت نمیکنن؟ دخترشونی به هرحال

چون ازدواج دوممه و ی بچه کوچیک دارم میگن اگ قرار جداشی بچشو بده بهش من نمیتونم دختر بچه رو بدم دست ی حروم زاده ک با خواهر زاده خودش تو خونه گرفتمش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون ازدواج دوممه و ی بچه کوچیک دارم میگن اگ قرار جداشی بچشو بده بهش من نمیتونم دختر بچه رو بدم دست ی ...

بگو بره باهرکی میخواد جای دیگه زندگی کنه ولی وظیفه داره نفقه شما و دخترتون و مسکنتون رو تهیه کنه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
گور نداره کفن داشته باشه بابا وسایل یخچالو بزور میخره.

درهرصورت نباشه شما همینم ندارین

خدا نگذره از باعث و بانی این وضعیت

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
صب میخوابیم خب

عزیزم بهت حق میدم ک حالت بده منم خیانت دیده ام 

ولی بچه گناه داره خواب شب باعث ترشح هورمون رشد و آرامش‌بخشی میشه باز نور آفتاب صبح باعث ترشح هورمون های دیگ‌

لطفا شبها هم خودت هم بچه بخوابین صبح با آفتاب بیدار بشو حالت خ خ بهتر میشه افسردگی رو کم میکنه 

من خودم امتحان کردم تاثیر داره 

نوردرمانیه

الان بیدارم چون متاسفانه خونه جدیدم صدای پمپ همسایه هام نمیزاره بخوابم 

وگرن بهترین خواب،خواب شبه

چون ازدواج دوممه و ی بچه کوچیک دارم میگن اگ قرار جداشی بچشو بده بهش من نمیتونم دختر بچه رو بدم دست ی ...

خدایی اینو از کجا گیر اوردی.. همیشه فک میکردم از شوهر من بدتر وجود نداره😐