2777
2789

سلام عزیزان

من رفتم دکتر بهم زایلو ژل و پماد دیلتیازیم دادن برای شقاق مقعدی ، شماهایی که استفاده کردید برای شقاق نتیجه گرفتید ؟؟ و اینکه من وقتی میزنم احساس خشکی دارم ، یعنی نیاز دارم یه پماد چرب بزنم خشکیش برطرف بشه ، شما همچین تجربه ای نداشتید ؟ و اگر راضی بودید پمادتون برای کدوم شرکت بود؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینقدر دردم داشتم و تا خوب بشه یکماه کشید،همه مدل نمادی میزدم به نوبت هر وقت دستشویی میرفتم دیلتیازوم،آنتی فیشر،وازلین،نشستن تو آبگرم،کیسه آب،الانم که خوب شدم ادامه میدم،نباید بذاری یبوست بگیری،روغن زیتون یا کره تو غذاها بریز،شبا هم منیزیم هیدروکسید بخور مسهله

این نیز بگذرد...

من اینقدر دردم داشتم و تا خوب بشه یکماه کشید،همه مدل نمادی میزدم به نوبت هر وقت دستشویی میرفتم دیلتی ...

عزیزم چه مدت شقاق داشتید کلا ؟ منیزیم هیدروکساید رو میشه همیشه استفاده کرد ؟ یک سوال عزیزم خوردن آب باعث لاغری میشه ؟

مال من مزمن شده بعد تولد دخترم ایجاد شد الان ۸ساله باهامه،هی عود می‌کنه هی خوب میشه تازه الان فهمیدم باید بیشتر مراقب خوردم باشم تا یکم به سمت اسهال یا یبوست می‌ره شکمم رسیدگی میکنم که خوب بشم،شربت منیزیم رو فقط وقتایی که یبوست داری استفاده کن ضرر ندارن تو بارداری دکتر برام نوشت،آبو نمیدونم میتونی مایعات زیاد بخوری مثل شیره با آب حل کن بخور،عسلو آب گرم و ابلیمو،همش که نمیشه آب خورد

این نیز بگذرد...

مال من مزمن شده بعد تولد دخترم ایجاد شد الان ۸ساله باهامه،هی عود می‌کنه هی خوب میشه تازه الان فهمیدم ...

من به خاطر رعایت رژیم غذایی خیلی لاغر شدم 

افسرده شدم اصلا

کلی وزن از دست دادم یعنی تا اخر عمر نمیشه هر چی دوست داریم بخوریم ؟؟ 

سلام عزیزم ..این پماد دیلتازوم دکتر دارو خونه به من گفت بخر بزن ..برای شما اثر داشت ؟؟جالبه بهم گفت واسه یبوستم خوبه 😐البته من واسه یبوست آب گرمو میوه میخورم ...میگم اگه شما استفاده کردی از تجربه ت میگی منم بخرم اگه خوبه بزنم به زخمم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سلام عزیزم ..این پماد دیلتازوم دکتر دارو خونه به من گفت بخر بزن ..برای شما اثر داشت ؟؟جالبه بهم گ ...

اما وقتی دکتر بهتون داده میخوایین بزنین

چند وقته درگیر شقاق هستید ؟