2777
2789
عنوان

پماد دیلتیازیم( دیلتی ژل ) برای شقاق مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 40 پست
اما وقتی دکتر بهتون داده میخوایین بزنینچند وقته درگیر شقاق هستید ؟

من خیلی سال عزیزم ..چند هفته پیش یهو یه یبوست شدیدی شدم مثل سنگ وامن بمونه اونروز شیافم گذاشتم یه دل دردی شدم ناچار شدم هر جور شده دفع کنم بزور ،وای نگم برات یهو اخرش یه همه خون ریخت خیلی ترسیدم مقعدمم جدای زخمی که داشتم یه ورم اندازه نخود روی چینای مقعد ...پماد زدم اون ورم خوابید ...دیشب رفتم دارو خونه دکتر اونجا گفت این ژل و بخر خیلی خوبه ..من نخریدم گفتم ببینم اگه خوب بوده برم بخرم ..من اگه یبوست نشم زخم اصلا اذیت نمیکنه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینقدر دردم داشتم و تا خوب بشه یکماه کشید،همه مدل نمادی میزدم به نوبت هر وقت دستشویی میرفتم دیلتی ...

عزیزم این منیزیم هیدروکسید شربت داره فقط ؟ قرص نداره بخرم ..من شربت نمیتونم بخورم بالا میارم

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

من پماد هموروئید برای بواسیر میزنم یعنی مدتی شقاق گرفتم خب نشدم رفتم دکتر این پماد رو بهم داد شیاف داد ی پماد دست ساز بهم خب شدم بعد تموم شد دوباره برگشته نمیدونم دیگ چیکار کنم ب خاطر سنگ کلیه ک داشتم شقاق شدم یعنی مردم اینقدردرد کشیدم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

من به خاطر رعایت رژیم غذایی خیلی لاغر شدم افسرده شدم اصلاکلی وزن از دست دادم یعنی تا اخر عمر نمیشه ه ...

عزیزم ببین آب گرم ،منم صبح مخصوصا ۵ لیوان ناشتا میخورم ولی ببین نباید خالی بخوری،مویز ووخرما و کشمش هرکدوم بود فرق نداره ،همراه آب استفاده کن ...زیاد بری دفع لاغر میشی مثلا سه بار اینا ..با آب فک کنم لاغر بشی چون همش ادرار میشه ..اب وزن هم نمیده کلا ،ولی سعی کن خالی نخوری ،من که خیلی وقته میخورم ...اینم بگم من همه چی میخورم فقط موز کلا نمیخورم ،سعی کن هیچی رو حذف نکنی من ماکارانی برنج ترشی ببینی دو لوپی 😁😂😂

من پماد هموروئید برای بواسیر میزنم یعنی مدتی شقاق گرفتم خب نشدم رفتم دکتر این پماد رو بهم داد شیاف د ...

یبوستم داری یا نه ؟

یبوستم داری یا نه ؟

عزیزم آخه همه چی میخورید یبوست نمیشید؟

من آخه میترسم بخورم ، ترس از خوردن گرفتم

اتفاقا الان یه تاپیک جدید زدم راجع به شربت منیزیم هیدروکساید

هنوز نیومده نمیدونم چرا

این شربت خوبه اما انگار از یه مدت به بعد تاثیری نداره میخواستم بپرسم کسایی که استفاده کردن اینطوری شدن ؟

یبوستم داری یا نه ؟

ی روز دارم ی روز ندارم ولی بواسیرم بیرونه

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

عزیزم آخه همه چی میخورید یبوست نمیشید؟ من آخه میترسم بخورم ، ترس از خوردن گرفتماتفاقا الان یه تاپیک ...

نه اتفاقا ..هر چی نخوری بدتر میشه ،چون بدن به انواع ویتامین نیاز داره ،هیچی رو حذف نکن ...ببین دارو و شربت اینا رو هفتگی مثلا دو سه بار استفاده کن ..اگه هر روز بخوری روده ها عادت میکنه بعد دیگه تاثیر نداره و مجبور میشی دوزش و بیشتر کنی که اثر کنه ....از این به بعد هر چی دوست داری بخور یه کم روغنی تر میتونی روغن زیتون بریزی تا روده هات چرب بشه زمان دفع مدفوع خشک نباشه که زخم بشه ..دیشبم دکتر دارو خونه بهم گفت تو طول روز تا میتونین اب گرمبخورین

پست بعدیم و بخون ...ببین اشکال نداره ،مال منم خیلی ساله بیرونه ..دکتر جراحم رفتممعاینه شدم هیچی م بهم نداد...ببین همیشه قبل بخوابی مقعدت و چرب کن حالا با هرچی روغن زیتون ،ویتامین آ د ..تا فردا زمان دفع زخم نشه یا اذیت نشی ،سعی کن روزی یبارم بشینی تو تشت آب گرم..این زخم تا همیشه باهامونه فقط باید مراقب تغذیه مون باشیم ،جراحی ولیزرم موقته چون احتمال یبوست و اسهال زیاد ..فوقش چند سال خوبی بعد دوباره برمیگرده ..خودت و همیشه بعد دفع با صابون غیر معطر بشور خشک کن

عزیزم اگه متاهلی بچه هم داری یانه؟ واسه این میپرسم که خیلی مراقبت کن چون تو دوران بارداری و بعدش زایمان بدتر میشه

سلام عزیزم ..این پماد دیلتازوم دکتر دارو خونه به من گفت بخر بزن ..برای شما اثر داشت ؟؟جالبه بهم گ ...

راستی عزیزم من چون مقعدم خشک شده بود دیلتیازیم زدم خشک تر شد

اما خیلی ها با همین دیلتیازیم خوب شدن ،یه سری ها هم براشون تاثیر نداشته ، شما شقاق هم داری یا فقط بواسیره ؟

پست بعدیم و بخون ...ببین اشکال نداره ،مال منم خیلی ساله بیرونه ..دکتر جراحم رفتممعاینه شدم هیچی م به ...

چشم حتمان میخونم مرسی گلم ی دنیا ممنونتم ک بهم گفتی عاقبت بخیر بشی عزیزم😘😘😘

عزیزم اگه متاهلی بچه هم داری یانه؟ واسه این میپرسم که خیلی مراقبت کن چون تو دوران بارداری و بعدش زای ...

گلم متاهلم ولی بچه ندارم میدونم آخه خواهرم بعد زایمانش بدتر شده منم میترسم میخام خب کنم خودمو ک ب مشکل نخورم🤕