2777
2789
عنوان

پماد دیلتیازیم( دیلتی ژل ) برای شقاق مقعدی

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 40 پست
گلم متاهلم ولی بچه ندارم میدونم آخه خواهرم بعد زایمانش بدتر شده منم میترسم میخام خب کنم خودمو ک ب مش ...

ببین من سر زایمان اولم اینجوری شدم ولی با همین هموریید ناخواسته دومی باردار شدم شکر خدا اصلا یبوست نشدم این زخمم تو اون ۹ ماه اصلا اذیتم نکرد ،سزارینم شدم ولی نگم برات وقتی رفتم توالت دقیقا مثل نخود سفت شده بود داشتم سکته میکردم ...😁ولی شکر خدا بعد چند وقت استراحت دیدم شل و نرم شد مثل قبلش ...باوجود همین زخم جراح احمق گفت برو اینم زایمان طبیعی کن،نامه هم نداد بهم 😐 ....فقط گفتم بهت بگم یوقت جراحی نکنی دستکاری کردن بدتر ..فقط باید مراقب تغذیه ت باشی انشاءالله هر وقت باردار شدی ..من از تجربه م گفتم نگران نباش😊

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

راستی عزیزم من چون مقعدم خشک شده بود دیلتیازیم زدم خشک تر شد اما خیلی ها با همین دیلتیازیم خوب شدن ، ...

من رفتم معاینه گفت هموروییده..من فقط چرب میکنم با روغنزیتون چیز دیگه نمیزنم ..شما اگه پماد خشک میکنه قبلش با روغن چرب کن تا خشکی نده ..یا وقتی پماد و زدی بعد چند ساعت بشور روغنزیتون بزن تا خشکیش برطرف بشه

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم منم شرایط مشابه داشتم دوره درمان تکمیل شد ولی خب گاهی عود میکنه مخصوصا فصل سرما

خودتو گرم نگه دار. و اینکه دکتر گفت حتما صبح زود بیدار شو دستگاه گوارش صبح کار میکنه😁

تو آب گرم بشین.تحرک داشته باش .از وازلین کودک استفاده کن

پماد پایلکس بسیار عالیه ولی یه مدته گیر نمیاد. چون وارداتی بود

سلام عزیزم

مرسی که گفتید ، شما با این پماد زخمتون کاملا خوب شد؟؟

میشه لطف کنید بگید چه مدت شقاق داشتید که بعد این پماد رو استفاده کردید ؟ الان همه غذاها رو میخورید ؟؟ مولا فست فود ، شیرینی ، بستنی

ببین من سر زایمان اولم اینجوری شدم ولی با همین هموریید ناخواسته دومی باردار شدم شکر خدا اصلا یبوست ن ...

الهی فدات بشم گلم خدانگهدار بچهات باشه عزیزم 😘😘

آخه یکی بهم گفت برو جراحی ولی از یکی دیگ ک عمل کرده بود گفت نکن گفت بواسیر کش میاد دوباره برمیگرده فقط تغذیه ات رو درست کن الان همون پماد هیمورئد رو بزنم خب هست قشنگم🤕♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الهی فدات بشم گلم خدانگهدار بچهات باشه عزیزم 😘😘آخه یکی بهم گفت برو جراحی ولی از یکی دیگ ک عمل کرده ...

زنده باشی ...ببین جدای حرف دوستت اگه دکتر مهارت نداشته باشه امکان اینکه عصب مقعد آسیب ببینه زیاده،حالا فک کن عصب آسیب ببیه چی میشه .کنترل مدفوع و گاز روده دستت خودت نیست..پس در درجه اول رعایت کن ..آره گلم پماد آنتی همورویید خوبه ولی همیشگی نزن که یوقت پوست اونجا حساس و نازک نشه

زنده باشی ...ببین جدای حرف دوستت اگه دکتر مهارت نداشته باشه امکان اینکه عصب مقعد آسیب ببینه زیاده،حا ...

مرسی گلم ی دنیا ممنونتم انشالله عاقبت بخیر بشی دلت باشه خیلی لطف کردی بازم ممنون 😘😘😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️