2777
2789

منو مامانمو خواهرم بودیم تو حال ردیفی خوابیده بودیم‌

مامانم جواب نداد من گفتم نه 

بلد شد گفت چرا گفتم چون خودخواهی بهش بر خورد گفت 

غیر اینه که برا شما همش جونکندم گفتم چرا منت میزاری بابا کاریم کردی وضیفت بوده برگشت گفت دونه دونه لباس شلوراشو گفت اینا رو اون بهم داده فلان من نخریدم برا شما چیزی بخرم فلان بیسار کجا خودخواهی کردم 

گفتم منت میزاری بابا منت میزاری خیلی بهش برخورد دیگه هیچی نگفت 

جمعه رفتم  بیمارستان سرما خورد بودم ۴ ساعت معطل کردیم تاس رمم بزننو نوبتمون بشه اینا طول کشید 

ساعت ۴ بعد از ظهر ناهار خوردیم 

از اون موقع تا حالا هی میگه من سرما خوردم خودم نرفتم بیمارستان تورو بردم بیمارستان هی منت میزاره 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه نشدم چیشد

•|شیرینآ|•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

جقدر بدی

میشه برای شفا و درمان لکنت دخترم یک حمد بخونی لطفا ....اگر خوندی از ته قلبم برات دعا میکنم عاقبت زندگیت اینقدر درخشان و پر از موفقیت بشه اینقدر ارامش وارد زندگیت بشه که بقیه برای دیگران تعریف کنن

همونقدر که پدر نباید منت بذاره بچه هم باید قدرشناس باشه که بنظر میاد شما نیستی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند