2777
2789
عنوان

بابام گفت امشب میمیرم اون دنیا ازم راضی هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 52 پست
اون مظلومه ولی به خدا منم مظلومم اون میتونست بچه نیاره ولی من حقی نداشتم که به این دنیا بیام یا نیام

بابای من یه روز گفت من بابای خوبی نبودم ، اون موقع بغض داشتم نتونستم چیزی بگم‌ ولی الان ۵ ساله تو قلبم فریاد میزنم ،ولی کسی نیست که بشنوه ، هوای بابات را داشته باش 

ولی بابات خیلی گناه داره چرا اینجور گفتی چطور دلت اومد من بابام حتی چیزیم بهم نده پول بازم راضی ام ا ...

من پول نده منتم نزاره. هر شب داره از مرگش میگه چند ساله میگه دارم میگیرم 

۴ سال پیش یک گوشی برام خرید دستش درد نکنه  ۴ ساله داره منت میزاره اگه اون گوشیشو نخریده بودم سکه خریدم بودم این میشد ول میشد برا خواهرم دوچرخه خریده دستش درر نکنه هنوز میگه تو نداریم انقدر گفتی گفتی دوچرخه خریدم سکه خریدم این میشد این میشد به خدا مشکل فقط مالی نیستا یسری چیزا روانیه 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابای من یه روز گفت من بابای خوبی نبودم ، اون موقع بغض داشتم نتونستم چیزی بگم‌ ولی الان ۵ ساله تو قل ...

بابا من بد نیست مرد خوبیه مهربونه قلبش مهربونه دلش نمیاد یک خار تو پامون بره 

ولی همسر خوبی نیست بابای خوبیم بود دیگه نیست یادش رفته بابا بودنو 

یکم قدر شناس باش 

چرا همچین بی احترامی ای به پدرت کردی 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

چقدر پرو و بی محبتیوظیفه پدری رو میدونی ولی وظیفه خودت رو نمیدونیبنده خدا از خودش دفاع هم می‌کنه اسم ...

فکر کنید اولین بارشه از خودش دفاع میکنه....

شما جای من نیستید ‌‌‌‌‌‌...

یکم قدر شناس باش چرا همچین بی احترامی ای به پدرت کردی

شاید اشتباه کردم 

حالم بد بود اونم شورشو در میاورد آخه اولین بارشم نیست حرف از مرگ میزنه ها کار هر روزشه که من دارم میمیرمو فلانو بیسار 

اعصابم خورد شد به خاطر کاراش

من پول نده منتم نزاره. هر شب داره از مرگش میگه چند ساله میگه دارم میگیرم ۴ سال پیش یک گوشی برام خرید ...

اره عزیزم میدونم درکت میکنم درسته واقعا اون حرفش واقعا خیلی سنگینه کلا بهم میریزی ولی خب من میگم پدر یک روز پشیمون میشی درس بخون برو دانشگاه تحمل کن فعلا خودت پول در بیار منت نزاره سرت

بابا من بد نیست مرد خوبیه مهربونه قلبش مهربونه دلش نمیاد یک خار تو پامون بره ولی همسر خوبی نیست بابا ...

تو خوب باش ، بابای منم با مامانم مشکلاتی داشت ، این ذات آدماست ولی دل باباها به یک کلمه حرف بچه هاشون گرم میشه ، دوست دارن دختر خیلی هواشونو داشته باشه ، یه بار   یکی به من گفت تو چه همتی داری یه ربع به یه ربع دارو های بابات رو میدی ، گفتم این که هنر نیست هنر واقعی رو بابام داره که بی حرف می خوردشون،  باور کن انرژی که بابام گرفت رو هیچ وقت فراموش نمی کنم ، یا گاهی لباسشو اتو می کردم 

حس می کرد من بزرگ ترین حامی اش هستم ، با این که بابام تند مزاج بود ، 

پدر علی دایی هم فقیر بود ولی دانشگاه شریف قبول شد و هزاران اسم دیگه که وسط فقر شکوفا شدن و رشد کردند ...

مقایستون خیلی بیجاست من فقط میخواستم یک دختر عادی مثل همسنو سالام باشم 

من اگه کلاسم ثبت نام کردم چون همه کلاس ثبت نام کرده بودن هرکه ثبت نام نمیکرد میبردن دفتر سوال پیج  میکردن تو کلاس ۲۰ نفره فقط ینفر ثبت نام نکرد اونم یجا دیگه ثبت نام کرده بود

ظاهرا پدر شما از زن و بچه شانس نیاورده...

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه پاره میکنم😇 چون چندسال پیش کلاس کنترل خشم میرفتم الان دیگه اثرش رفته. #افغانی ستیز. 

واقعا نمیدونم فاز این والدین چیه خب خودشون خواستن بچه بیارن دیگ این حرفا چیه دیگه این حس و بد عذاب و ...

درسته خودشون خواستن ولی نباید بچه هم بی احترامی کنه بگه خودتون خواستید ما بیام 

بچه های این دوره خیلی گستاخ با پدر و مادر رفتار میکنن 

به این فکر کن داره تمام تلاشش میکنه

چیکار کنه گرونیه الان تو خونه های همه این حرف هست چون طلا یهو گرون شد الان به هر کی میرسی میگه کاش فلان چیزو نمیخریدم به جاش طلا میخریدم بخاطر فشار بی پولیه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤