2777
2789
خدا کمکت کنه انشالله بهترینها برات پیش بیاد ،جواب ظالمو خدا خودش میده شک نکن

ممنونم گلم ان شاالله خدا خودش کمکم میکنه💝💝💝💝

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

انگشت شوهرم رفته بود لای در ماشین،و سیاه شده بود،کلی گشتم سوزن خیاطی پیدا کردم تا خونشو بکشه بیرون،خودم پریود رو ب مرگ بودم،لباس عروسم کمرمو زخم کرده بود،ی کم گریه کردم بعدم خوابیدیم

❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خدا من چقدعاشق اینجورتاپیکام😄بازم ازینابذارین اونقدی ذوق میکنم ک خدامیدونه😃😃

اره منم خیلی دوس دارم.

همینطوری پیش بره و نترکه خوبه😍

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

من موقعی که عقد کردیم خیلی پخمه بودم 20سالم بود اصلااااا دلم نمیخواد یاد بیارم.رفتیم محضر بعد عقد سوار ماشین شدیم اومدیم خونه بابام همه پیاده شدن در خونه بعد شوهرم تا پیاده شد بیاد درو برام باز کنه خودم درو باز کردم مث شتر رفتم تو خونه 😕کلی از رو رفت.همه میخندیدن

وای من یادم اومد من یه بنده خدایی اومد گفت شب عروسی تور اذيتت میکنه شورت گن دار بپوش منم که نداشتم شورت سفید چمدون شوهرمو که البته نو بود پوشیدم از این بلندا بعد وقتی لباسمو عوض کردم شوهرم رسید منم با شورتش تو خونه راه میرفتم گفتش خیلی مسخره و خنده دار شدی واقعا هم شده بودم😁

واقعا دوسم داشت نمیدونم چی شد روز زایمانم انقد گریه کرد که وقتی اومد بالا سرم من اونو دلداری میدادم ...

خب مگه میشه اینهمه عشق یهو سرد بشه

خیلی اعصابم خورد شد برات  

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

اول گفت آخیش اینم تموم شد😐بعد هم گفت شام نخوردم گشنمه ببین چی پیدا میشه بخوریم😑همینقددددر پر احساس🙄بعد هم موهامو باز کرد کلی غر زد که نامردا چرا انقدر گیره زدن تو سرت یه چی درست کردیم خوردیم بعد وقع ما وقع😁

با سرد شدن هوا،جن ها بیشتر به سمت منابع گرمایی داخل خانه ها کشیده میشوند و لذا احتمال دیدنشان در کنار بخاری و شوفاژ بیشتر میشود و صدای ترق تروقی که گاهاً از این وسایل شنیده میشود،ناشی از برخورد سُمشان به این وسایل است،لذا شب ها سعی کنید به وسایل گرمایشی خیره نشوید.با تچکر😈🤓😝🤣🤣🤣🤣