2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج اولم كه شوهرم گفت شام نخوردم 

از پايين واسش جاريم تخم مرغ شكست آورد خورد 

بعدشم قهر كرد خوابيد نخواست كاري كنه 

منم ماندم چراااااااا 

نه يه بوس نه يه خوشگل شدي هيچي به هيچي 

اونشب احساس كردم خيلي زشت شدم و وووو احساس نااميدي 

بعدشم مامانش اومد گفت پاشو كارتو انجام بده 

اونا تو حياط داشتن گوسفند پاك ميكردن 

زن عمومم تو ماشين منتظر دستمال بود 

خلاصه سرش رفت زيره پتو خوابيد 

و زندگي ما چندين سال همين روال ادامه داشت پنج سال 

بعدشم من جدا شدم 

بعد هشت ماه دوباره ازدواج كردم الانم ٢٠خرداد ني ني من مياد 

زندگيم خيلي بهتره از قبله 

شب اول عروسيم شوهرم گفت بريم اتاق 

كلا هميشه اتاق 

خدا رو شکر بالاخره تموم شد بعدم گفت برق و خاموش کن میخوام بخوابم کارشو روز عقدی کرده بود😞

واسه ماهم خيلي اصرار داشت ولي خوب نميشد .سمت ما بد ميدونن و كلا تا اخر عمر ميزنن تو سر ادم 

ووووي 😍☺️

😘😍یاد اون شب افتادم بازم بغضم گرفت موزیک خداحافظی هم جلو در پخش شد دیگه ترکیدم از بس گریه کردم😢😭

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

ما با پدر شوهرم زندگی میکردیم تو یه اتاق بودیم. منم از رفتن مامانم اینا گریه میکردم😂تنها شدیم بغلم کرد بعدم گفت گریه نکن اگه گریه کنی ارایشت خراب میشه 😂

لبخند بزن 😊بخاطر چیزایی که داری خوشحال باش😀
قربونت برم 😆😆😆😆😆

😘

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔