الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماهم رفتیم هتل،همسریم گفت خیلی ناز شدی،بعدم گفت خدایا شکرت..بعدشم وضو گرفت نماز شکر خوند و موهای منو باز کرد و کمکم کرد لباسمو عوض کردم...جفتمون خیلی خوشحال بودیم...ان شاءالله روزی همه مجردا بشه
چطور زیر بار همچین رسوم چرتی رفتین،این رسوم مگه منسوخ نشدن؟!! محل نمیدادید بهشون اصلااااا &n ...
من با 18سال سن چطوري جلوي اون همه ادم وايميستادم.همه چشمشون به من بود.حالا فكر ميكردن اگه كاري كرده باشم مثلا ميخوان منو اعدام كنن يا شش طلاقم كنن.رسمه ديگه چكارش كنم
چطور زیر بار همچین رسوم چرتی رفتین،این رسوم مگه منسوخ نشدن؟!! محل نمیدادید بهشون اصلااااا &n ...
اونجاها که هنوز این رسوم به قوت خودش باقیه معمولا مردها(دامادها) باید زیر بارش نرن که معمولا بخاطر کمرویی و خجالت نمیتونن از پس مادر و عمه و خاله بربیان
دختر به تنهایی و بدون همراهی شوهر نمیتونه کاری کنه علیه اینا
واسه ماهم خيلي اصرار داشت ولي خوب نميشد .سمت ما بد ميدونن و كلا تا اخر عمر ميزنن تو سر ادم
برا من ب زور باهام...... ولی خودش میگه ن خودتم میخواستی 😳😳
دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏