2777
2789

اولین کلمه گفتیم آخیییییش،بعدم هموبغل کردیم،بعدم شروع به شمردن پولها،بعدم لباسامودرآورد،مژه ها روکند ،ناخنها......

منحرف نشید چون بخاطراینکه نمازم دیرنشه یاقضانشه قرص خورده بودم وروزعروسی پری بودم درنتیجه کاری نکردیم،😉به جاش چن روزبعدش خستگهارو درکردیم وباآرامش .....😊😊😊😍

به دل سپردم به کسی نسپارددل،تورابدیدم نه صبرماندونه هوشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم رفتیم هتل،همسریم گفت خیلی ناز شدی،بعدم گفت خدایا شکرت..بعدشم وضو گرفت نماز شکر خوند و موهای منو باز کرد و کمکم کرد لباسمو عوض کردم...جفتمون خیلی خوشحال بودیم...ان شاءالله روزی همه مجردا بشه  

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
چطور زیر بار همچین رسوم چرتی رفتین،این رسوم مگه منسوخ نشدن؟!! محل نمیدادید بهشون اصلااااا   &n ...

من با 18سال سن چطوري جلوي اون همه ادم وايميستادم.همه چشمشون به من بود.حالا فكر ميكردن اگه كاري كرده باشم مثلا ميخوان منو اعدام كنن يا شش طلاقم كنن.رسمه ديگه چكارش كنم

خراسان شمالي .شيروان.كرمانج

آخیییی

من بجنوردیم البته 12ساله تهرانم و در جریان جزییات عروسیها نیستم اما فکر میکنم این رسم حداقل از 15سال پیش دیگه تو خونواده ی ما نیست

ایشالا اونجام کم کم ورمیفته!

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
من شوهرم رفت ماشین عروس بزار خونه باباش تا صبح داداشش ببره تحویل صاحبش بده منم تنها بودم لباسمو عین ...

چرا متاسفانه ؟!!!

ما هم تو عقد آره

خوبش هم همونه

واقعا با اون آتلیه رفتن و رقص و آرایشگاه و ... جون می مونه واسه آدم ؟!

ما اگر تو عقد انجام نداده بودیم هم نمیذاشتم شب عروسی دست بهم بزنه اینقدر خسته بودم

نظرت مخالف نظرمه یا ریپلای نکن یا کردی خیلی مودبانه !! واگرنه برای من که مهم نیست کاربریم بترکه 😁😁😁
ما هم عروسی نگرفتیم، بعد از عقدمونم ک تو محضر بود وقتی اومدیم خونه دوستاش با ماشین منتظرش بودم فوری ...

بدون تو رفت؟روز عقدتون اخه!

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
من با 18سال سن چطوري جلوي اون همه ادم وايميستادم.همه چشمشون به من بود.حالا فكر ميكردن اگه كاري كرده ...

عزیزم بچه ها چون ترس داشتن خودشون وقتی تورو تصور میکنن باورشون نمیشه یه همچین دل و جراتی داشتی واقعا من خودم فکرشم دیوونم میکنه هول هول بخوام انجام بدم گلم ناراحت نشو😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

چطور زیر بار همچین رسوم چرتی رفتین،این رسوم مگه منسوخ نشدن؟!! محل نمیدادید بهشون اصلااااا   &n ...

اونجاها که هنوز این رسوم به قوت خودش باقیه معمولا مردها(دامادها) باید زیر بارش نرن که معمولا بخاطر کمرویی و خجالت نمیتونن از پس مادر و عمه و خاله بربیان

دختر به تنهایی و بدون همراهی شوهر نمیتونه کاری کنه علیه اینا

ای کاش یه اپیلاسیون هم برای "افکار" زائد بود.
واسه ماهم خيلي اصرار داشت ولي خوب نميشد .سمت ما بد ميدونن و كلا تا اخر عمر ميزنن تو سر ادم 

برا من ب زور باهام...... ولی خودش میگه ن خودتم میخواستی 😳😳

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏