2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمون رفتیم خونمون کسی نیومد لباسم اصلا راحت نبود چون با لباس عروسیم رفتم همونطوری نشستم اینکه برم لباسمو عوض کنم و شوهرم بیاد ااخل وحشت داشتم تا اینکه شوهرم گفت نمیخوایرلباستو عوض کنی؟ منم با استرس شدید رفتم لباسمو عوض کردم.😓منو باش چقد بچه مثبت بودم.

من عروسی نگرفتم

چون عمه م فوت کرده بود به خاطر تومور مغزی

رفتیم دو روز مشهد و آمدیم

ولی هیچ کس برگشتن برامون نیمد فرودگاه

کارمون هم تو مشهد شب دوم انجام دادیم

خیلی درد و ترس داشتم

شوهرم خیلی دوست داشت و اصرار می کرد که دوران عقد انجام بدیم ولی من نذاشتم

خب مگه میشه اینهمه عشق یهو سرد بشه خیلی اعصابم خورد شد برات    

یهو سرد نشد فروردین پارسال بهم خیانت کرد الان یه ساله منم خیلی تلاش کردم ولی به جایی نرسید😢😢😢😢حتما قسمت منم همین بوده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
یهو سرد نشد فروردین پارسال بهم خیانت کرد الان یه ساله منم خیلی تلاش کردم ولی به جایی نرسید😢😢😢😢حت ...

ن بابا قسمت چیه خدا واسه هیشکی بد نمیخاد

این آدمان ک افتادن ب جون هم

کدوم از خدا بیخبری بوده اون زنیکه

الهی نابود بشه

شوهرت تلاش نکرد واسه توجیه اشتباهش؟

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
یهو سرد نشد فروردین پارسال بهم خیانت کرد الان یه ساله منم خیلی تلاش کردم ولی به جایی نرسید😢😢😢😢حت ...

چرا نمیبخشیش؟به خاطر بچتون...به خاطر علاقتون...شاید دیگه تکرار نکرد و پشیمونه...خدا هم بارها ادمهارو میبخشه...

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
چرا نمیبخشیش؟به خاطر بچتون...به خاطر علاقتون...شاید دیگه تکرار نکرد و پشیمونه...خدا هم بارها ادمهارو ...

همه تلاشمو کردم که ببخشمش یه سالم بهش فرصت دادم اما اون خیلی عوص شده با اون کسی که من دوسش داشتم زمین تا آسمون فرق کرده

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
همه تلاشمو کردم که ببخشمش یه سالم بهش فرصت دادم اما اون خیلی عوص شده با اون کسی که من دوسش داشتم زمی ...

یعنی پشیمون نیس؟

وَ إِنْ يَكادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَ يَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَ ما هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِلْعالَمِينَ   
 ن بابا قسمت چیه خدا واسه هیشکی بد نمیخاد این آدمان ک افتادن ب جون هم کدوم از خدا بیخبری بوده ...

نمیدونم زنه رو چه حسابی اومد تقشه قبلی داشت کسی معرفیش کرده بود نمیدونم فقط میدونم اون اول پیگیر دوستی با شوهرم بود شوهرمم هیچ کاری نکرد برای که ببخشمش اتفاقاوقتی دید من رفتم و باز برگشتم به خاطر زندگیم پررو تر شد منم دیگه خسته شدم از این وضعیت 

یعنی پشیمون نیس؟

نمیدونم حتما نیس وگرنه یه تلاشی میکرد برای حفظ زندگیش