2777
2789
عنوان

دیگه پایتخت هم نمیشه نگاه کرد🔞🔞🔞

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 27 پست

من به پسرم میگفتم

من و بابات با هم تصمیم گرفتیم 

رفتیم دکتر 

تا خواستم باقیشو بگم خود پسرم گفت

دکترم تخمش و کاشت تو دلت 😂😂

گفتم آفرین دقیقا 👍

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
پسر منم 10ساله ست.من تو اینجور مواقع که نمیدونم چی جواب بدم میگم مامان حالا بذار فیلمو ببینیم،بعد از ...

اون روزم داشتیم انام نگاه میکردیم 

براش سوال پیش اومده بود

من گفتم بعدا تو کتاباتون میخونید

اینم میگفت حالا تو یکمی برام بگو🤦‍♀️😂

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم شماها از اون دسته آدم هایی هستید به سینوس کسینوس میخندید !!! وااااا چه چیز هایی رو بزرگ میکنید ...

فکر کنم شما یا بچه نداری یا با بچه های امروزی سروکار نداری؛ خیلی فهمیده تر از این هستن که با این جوابهای سطحی قانع بشن! 

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
فکر کنم شما یا بچه نداری یا با بچه های امروزی سروکار نداری؛ خیلی فهمیده تر از این هستن که با این جوا ...

بچه ام ۸ سالشه آنقدر رو این مسائل حساسش نکردم 

پدر مادری که با همچین مکالمه ای فکر های بد میکنن معلومه بچه آنقدر حساس میشه 

اون روزم داشتیم انام نگاه میکردیم براش سوال پیش اومده بودمن گفتم بعدا تو کتاباتون میخونیداینم میگفت ...

باورت میشه کل تایم اون فیلم درحال فکر کردن به این هستم که چه جوابی بهش بدم؛ همش هم خدا خدا میکنم یادش بره😅 

بچه ام ۸ سالشه آنقدر رو این مسائل حساسش نکردم پدر مادری که با همچین مکالمه ای فکر های بد میکنن معلوم ...

گلم یعنی وقتی میپرسه بچه چجوری بدنیا میاد ،براش توضیح میدی؟اخه اون جوابی که شما تو پست قبلی گفتی من اگر به پسرم بگم،میپرسه اگر خدا تصمیم میگیره، پس چرا هما گفت خونمون تمام بشه با نقی صحبت کنم ببینم چی میشه!!!

من یه بار داشتم قصه های شاهنامه براش میخوندم؛ یه جا گفت "رستم چون درشت بود، مادرش نمیتونست اونو بدنیا بیاره.سیمرغ پیشنهاد داد با چاقو شکم مادرش رو پاره کنن و رستم رو بدنیا بیارن؛ چون این روش اولین بار موقع بدنیا اومدن رستم استفاده شده، به این روش رستمینه و بعدها سزارین میگن"

اصلا فکر نمی کردم وسط داستان بپرسه:(مامان مگه همه بچه ها اینجوری بدنیا نمیان پس چرا میگی اولین بار موقع تولد رستم استفاده شده!!!!!؟؟؟؟؟؟؟)

قیافه من اون لحظه اینجوری بود🙄

گلم یعنی وقتی میپرسه بچه چجوری بدنیا میاد ،براش توضیح میدی؟اخه اون جوابی که شما تو پست قبلی گفتی من ...

میگه بچه از کجا میاد جواب میدم خدا تو شکم مامانا میزاره 

چه وقتی میزاره 

وقتی که پدر مادر باهم دعا کنن دلشون بخواد یه نی نی داشته باشن 

بهش میگفتی عزیزم هم مامان هم بابا هر دوشون با هم از خدا بچه میخوان و خدا هم بهشون بچه میده

چون بچه هم مامان میخواد هم بابا پس هر دوشون باید از خدا بخوان که بچه دار بشن 

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!