2777
2789

سلام دوستان ما ۳ تا خواهر هستیم به لحاظ ظاهری خیلی شبیه هم هستیم یعنی میشه گفت به لحاظ زیبایی در یه حد هستیم 

ولی خواهر وسطیم تو نگاه اول همه از اون خوششون میاد حتی با دوستاش هم که میره دوست پسرای اونا هم از خواهرم خوششون میاد تو نگاه اول با اینکه خواهرم خیلی مغرور و خشک هستش 

چند باری خواهر کوچیکترم  با کسایی که اشنا میشد این خواهرمو برده ولی بازم نگاهشون روی این خواهرم بود  

بیرون هم که میریم پسرای بشدت بالا و ظاهر های خیلی بالا بهش پیشنهاد میدن و صرف ۱ ماه ازش خواستگاری میکنن پسرای که اصلا دختر واسشون مهم نیست 

چند باری هم پیش اومده که باهاش رفتم بیرون و تو مرحله آشنایی بودم باکسی تا خواهرمو دیدن از اون خوششون اومده 

نمیدونم واقعا چیکار کنم خواهرمم خیلی مهربون و خانمه 

یعنی باهاش برم بیرون من دیگه ذره ای به چشم نمیاد با اینکه ظاهرمون هم نزدیک همه اصلا یه چیز عجیبه 

جوری شدم دلم نمیخواد با کسی آشنا بشم چون خواهرمو ببینن از اون خوششون میاد چیکار باید بکنم حالم بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم تو انتخابات یکم دقت کن

آدمی ک تازه میاد سمتت و تو یه چشم بهم زدن میپیچه سمت خواهرت، باهاش ازدواج کنی و حامله شی جلو چشمت دختر میاره خونه :/

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

تا به حال ۲ و ۳ بار با هر کسی اوکی شدم تا اون و دیدن به اون پیشنهاد دادن واسه اون خواهرمم پیش اومده واسه دوستاش هم همینجور 

خیلی خشک و مغرور و سر سنگین هم هست 

بیرون هم میریم همش پسرای به شدت ظاهری و مالی بالا پیشنهاد بهش میدن

تو هر جمعی هم محبوبه انگار مهره ای مار داره 

کلی هم خواستگار داره 

عزیزم تو انتخابات یکم دقت کنآدمی ک تازه میاد سمتت و تو یه چشم بهم زدن میپیچه سمت خواهرت، باهاش ازدوا ...

عریزم نه تنها واسه من کلا واسه همه پیش میاد 

خیلی هم خواسنگار داره خیلی 

تلگرام

کانال زندگی سالم

دوره جذابیت درونی

جذبه ات رو بالا می بره تبدیل به یه آدم با دیسیپلین میشی که به قول معروف کاریزماتیکه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

احتمالا اعتماد بنفس بالاتری داره و اجتماعی تره

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

درسته حق داری منم خودم ناراحتم چهره ام از خواهرم بهتره، خوشگل خفن نیستم ولی خواهرم ریز جسه و سبزه هست. بدم میاد هر کی اومد گفت تو خوشگل تری.... اعتماد بنفس نداره و کلا به خودش هم بلد نیست برسه

من ازدواج کردم اون هنوز خونس

انشالله زودتر شوهر کنه 

ولی از مقایسه هامون هیچوقت شاد نبودم