2777
2789
عنوان

داداشم جدا شده رابطشون خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 128 پست
شما خیلی دلت پره ها... شما با این موضوع مشکل دازی از تاپیک برو بیرون. چرا داری از اول در قالب گفتن ح ...

شما بیشتر داری درد میکشی ، ورود عموم آزاده و اگر ناراحتی خودت برو بیرون در خروج بازه

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ربطی ب اون تیکه گوشت نداره، مگر عشق واقعی تا ب ازدواج نرسه کامل نمیشه؟؟؟؟ شما کلا صورت مساله ر ...

نه عزیزم

همونطور که هر ازدواجی از روی عشق نیست.

هر عشقی هم با هدف ازدواج نیست‌.

منم کسی نیستم که برای آدمی که نمیشناسم درست و غلط تعیین کنم‌.

عاقل بوده بالغ بوده خودش تصمیم گرفته برا خودش . 

خیلیا متاهل میشن ولی زیر 1 سال خیانت میکنن و یا جدا میشن سر مشکلات و عدم شناخت.‌ اون به نظر شخصی من بسیار احمقانه تر از رابطه بدون ازدواج هست.

نه عزیزمهمونطور که هر ازدواجی از روی عشق نیست.هر عشقی هم با هدف ازدواج نیست‌.منم کسی نیستم که برای آ ...

گلم من هیچ گاردی  ن راجع ب ازدواج ندارم ن عشق،  هرررررررر  کسی هم هرررررر جای زندگی هرررررررر اشتباهی کنه تاوانش رو پس میده چون با همین تاوان دادن متوجه اشتباهش میشه.

🙏🏻✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

من و همسرم دوست بودیم ده سال از ازدواجمون می گذره، پدرم وضع مالی خیلی خوبی داشت. اما برای من مهم نبو ...

خودتو سرزنش نکن ازدواج چه سنتی باشه چه دوستی بعد یه مدتی مردا دلشونو میزنه تا وقتی که به دستت نیارن عطش دارن همشون همینن 

شما بیشتر داری درد میکشی ، ورود عموم آزاده و اگر ناراحتی خودت برو بیرون در خروج بازه

فعلا ک تو داری اتیش میگیری ک دونفر دیگه باهم بودن هی همه رو رپیلای میکنی ک اونا فقط دنبال عشقو حال بودنو نمیخاستن ازدواج کنن.بلاخره هدفشون هرچی ک بوده توی 6سال بهم وابستگی داشتن الان جدا شدن و مشخصا ناراحتن.کل این تاپیک موضوعش همین بود ک شما با ی جای واسه خالی کردن عقدهات اشتباه گرفتی

گلم من هیچ گاردی ن راجع ب ازدواج ندارم ن عشق، هرررررررر کسی هم هرررررر جای زندگی هرررررررر اشتباه ...

فعلا که شما تا تونستی به دوتا ادمی که نمیشناختی کلی حرف زدی ونظرت و دیدگاه خودتو تحمیل کردی😅

خواستم همینو بگم.طرف ۶ سال حساااااااابی در قالب دوستی برا خودش همه کار کرده و حامله هم شده و ... ، ت ...

پسره هم هر غلطی کرده!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
فعلا ک تو داری اتیش میگیری ک دونفر دیگه باهم بودن هی همه رو رپیلای میکنی ک اونا فقط دنبال عشقو حال ب ...

کافر همه را ب کیش خود پندارد .

عقده در درون خودته ک اینقدر روی دیگران فرافکنیش میکنی، من فقط روانشناسی ارتباط بین دو جنس مخالف رو بیان کردم ، اینکه مغزت از پردازش حقیقت و مسائل واقعی ناتوانه مشکل خودته 🙏🏻🌺

پسره هم هر غلطی کرده!

بله هر دو تاشون!

فعلا ک تو داری اتیش میگیری ک دونفر دیگه باهم بودن هی همه رو رپیلای میکنی ک اونا فقط دنبال عشقو حال ب ...

خب واقعا از اولش قصد ازدواج نداشتن 

باهمم طی کرده بودن 

الان یادم امد 6 سالم نیست حدود 4ونیم 5 ساله 

همو دوست داشتن چیکار می‌کردن؟

تفکراتشون هم اینجوری بوده دوتا ادم بالغ بالای 24 سال هم بودن هنگام شروع رابطشون

فعلا که شما تا تونستی به دوتا ادمی که نمیشناختی کلی حرف زدی ونظرت و دیدگاه خودتو تحمیل کردی😅

نه گلم هرررررررگززززز تحمیل نکردم ، فقط بیان کردم ، شما هستی ک میتونی بپذیری یا نپذیری 🙏🏻✨