2777
2789
عنوان

داداشم جدا شده رابطشون خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 128 پست
آدم میاد یه تاپیک دردودل تو سایت بزنه جایی که کسی نمیشناستش خیلی صادقانه و راحت دردودل کنه هزار تا چ ...

والا الان تو جامعه رابطه بدون س..ک..س اصلا دیگ نیست 

همینایی ک گارد میگیرن باور کن

به چشم دیدن و هنوز قبول نمیکنن

خیلی وقته دیگ عادی شده

چیزی رو عادی سازی نکردم ولی خب ارتباط داشتن باهمرابطه داشتن حالا از قضا این خانم هم باردار شده اتفاق ...

از قبل میدونستین رابطه کامل دارن تو دوستی؟ 

یا از تاپیکاش فهمیدی؟ 

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا الان تو جامعه رابطه بدون س..ک..س اصلا دیگ نیست همینایی ک گارد میگیرن باور کنبه چشم دیدن و هنوز ...

خیلی وقته برای خیلیها عادی شده ، ن برای همه! 

این دوتا با هم فرق داره.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

اینطوری ها هم نیست، این همه آدم متعهد وجود داره. کاش برای من هم این اتفاق نمی افتادخیلی سختهامیدوارم ...

خب خیلی تحقیق کردم

دقیقا آدمای عاشقی رو دیدم که تهش عوض شدن

واقعا درکش سخته

درصد کمی واقعا صادقن

متاسفانه همون درصد کمه هم 

آخرش به فکر منفعتشون افتادن!

ببخشید ولی دارید به اسم عشق و دوست داشتن پاک و خالصانه و خیلی رمانتیک یک گناه کبیره رو عادی سازی میکنید و زیبا جلوه میدید خیلی مراقب باشید که این کار خیلی عاقبت بدی داره توی سایت خیلیا هستن که هیجانی تصمیم میگیرن و نمیتونن خوب و بد رو از هم جدا کنند ممکنه تحت تاثیر این پیام شما به عاقبت بدی گرفتار بشن 

عاقبت یک رابطه بدون تعهد اسمش عشق نیست چیز دیگه ای !!!!!

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
از قبل میدونستین رابطه کامل دارن تو دوستی؟ یا از تاپیکاش فهمیدی؟

نه ما کلا خانوادمون سنتیه  داداشم خیلی وقته مستقل شده از وقتی دانشگاه‌ قبول شد رفت از خونه 

تفکراتش هم خیلی متفاوت تر از خانوادمه همیشه هم حامی ما بوده 

منو خواهرم و اون یکی داداشم میدونستیم باهم دوستن ولی دیگه نمیدونستیم رابطع دارن نمیان که به ما مستقیم بگن 

چن باری رفتیم خونه داداشم اخه یه خونه اجاره کرده بود میدیدیم میاد میره یا تماس میگیرفتیم با داداشم میدیدیم خونشه 

بعد ها من از تاپیکش فهمیدم باردارشده حتی نوشته بود داداشم نمیدونه 

ببخشید ولی دارید به اسم عشق و دوست داشتن پاک و خالصانه و خیلی رمانتیک یک گناه کبیره رو عادی سازی میک ...

من چیزیو عادی نشون ندادم 

من خودمم با همسرم دوست بودم اما رابطه ای نداشتیم 

من فقط یه تاپیک دردودل زدم