2777
2789
عنوان

داداشم جدا شده رابطشون خیلی قشنگ بود

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 128 پست
ببخشیذ اینو میگم ولی بهانه هست خب داشته باشن اختلاف طبقاتی حتما این مدت مگه با اختلاف طبقاتی چطور ک ...

اصن از اول جفشتون پلن ازدواج نداشتن داداشم یهو خیلی وابسته شد اصن متوجه شدیم براش یه رابطع عادی نیست دختره رو میپرستید 

اصن یکی دوساله قشنگ استوری میذاشت عکساشونو با اینکه خانواده خیلی سنتی داریم 

خیلی دوسش داره 

از حق نمیگذرم دختره هم خیلی دختر خانم ومودبیه 

این اواخر هم داداشم یه قدم هایی برداشت به باباس دختره گفته بود مدارکمو ازاد کنم باهم مهاجرت کنیم و کنایه رسمی کردن رو چندین بار زده بود

باباش رو خوش نشون نداده بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلیییییی همو دوست داشتن اختلاف بینشون بودا دعوا میکردنا ولی اینقد همو دوست داشتن که زود باهم کنار م ...

من و همسرم دوست بودیم ده سال از ازدواجمون می گذره، پدرم وضع مالی خیلی خوبی داشت. اما برای من مهم نبود، ده سال پا به پاش اومدم، طاقت لحظه ای ناراحتیم رو نداشت، به تعداد انگشت دست دعوا نکردیم. حتی غذایی که من دوست داشتم رو بدون من نمی خورد. حالا بهم خیانت کرده، باورم نمیشه...منظورم این نیست که برادر شما هم اینطوره فقط خواستم درددل کنم، حالم خیلی بده

برای پنهونی باهم رابطه داشتن خییییییییییلی همو دوست داشتن ، ن برای ازدواج و زندگی کردن کنار هم.این د ...

نه همه از رابطشون خبر داشتن خانواده هامون 

دوستا همکارا فامیل اونا 

حتی این دوسال اخر فامیل ها ما 

اصن از اول جفشتون پلن ازدواج نداشتن داداشم یهو خیلی وابسته شد اصن متوجه شدیم براش یه رابطع عادی نیست ...

بله گلم ، پلن ازدواج نداشتن،  فقط پلن بکن بکن داشتن😏

اسم عشق و دوست داشتن اصیل  رو خراب نکنیم 🙏🏻🌺✨

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

خیلیییی اختلاف طبقاتی داشتیمدختره تو ناز و نعمته چجوری بریم جلو

یعنی قانع نیس؟ به یه حلقه منم خودم همینم ولی اونا وضعشون یکم بهتره

دلم میخواد خدا بهم یه دختر ناز بده 💕خدایا خودت مواظب عزیزانم باش🙏🏻

استارتر جان 

تو نی نی سایت یه دختر تماااام اعتبارش یه تیکه نازک گوشته 

توقع نداشته باش رابطه 6 ساله متعهدانه رو درک کنن .

اون دختر وقتی از خانواده سطح بالایی هست قطعا طرف مقابلش شبیه خودشه و میدونه که اولین رابطه هیچ کدومشون نیست. 

ان شالله که خیر باشه هم برا داداشت هم برا اون دختر . 

اما کاش قبل از اینکه اینهمه سال طول بکشه از هم دل میکندن . 

نه همه از رابطشون خبر داشتن خانواده هامون دوستا همکارا فامیل اونا حتی این دوسال اخر فامیل ها ما

دوستی زمییییین تا آسمون با ازدواج فرق داره، ک اینها برای ازدواج اصن برنامه ای نداشتن!

عزیزم خودت خانمی و میدونی دختری ک واقعا عاشق باشه تا ازدواج نکنه آروم نمیگیره، این دختر فقط یک بوالهوسه ک خیلی خوووووب بلد بوده نقش عاشق رو بازی کنه، جوری ک حتی شما ک خانم هستی هم ب ذات و جوهره زنانه شک کرده ای! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

برای پنهونی باهم رابطه داشتن خییییییییییلی همو دوست داشتن ، ن برای ازدواج و زندگی کردن کنار هم.این د ...

شما خیلی دلت پره ها... شما با این موضوع مشکل دازی از تاپیک برو بیرون. چرا داری از اول در قالب گفتن حقیقت ب کسای ک نمیشناسی توهین میکنی؟؟؟ بعدم میگی حقیقت درد داره. اینجا کسی از شما خواسته ک حقیقتو بکشی از ماجرا بیرونو ب همین بهونه ب طرف توهین کنی؟ 

استارتر جان تو نی نی سایت یه دختر تماااام اعتبارش یه تیکه نازک گوشته توقع نداشته باش رابطه 6 ساله مت ...

قصد ازدواج نداشتن 

پلن جفتشون درس خوندن بودن و ادامه تحصیل 

ما از دختره بدی ندیدیم همیشه کنارما بوده تو خوب و بدمون من خودم چه روز های سختی داشتم میرفتم خونه داداشم دختره کنارم بود 

چی در جواب خیانتش بهت گفت؟

فقط انکار و مهربون تر شده، از بی بند وباری جامعه می گه و میگه آدم های این مدلی عوضی هستن و .. از این مدل حرف ها که من باور کنم اون از این کارها نمی کنه.
دختره پروفایلش مذهبی بود آخه چطوری باور کنم؟ به خدا عین مادر مرده ها شدم. کاش مرده بودم این روزها رو نمی دیدم

استارتر جان تو نی نی سایت یه دختر تماااام اعتبارش یه تیکه نازک گوشته توقع نداشته باش رابطه 6 ساله مت ...

عزیزم ربطی ب اون تیکه گوشت نداره، مگر عشق واقعی تا ب ازدواج نرسه کامل نمیشه؟؟؟؟ 

شما کلا صورت مساله رو داری پاک میکنی، این دو نفر فقط برا عشق و حال با هم بودن و عشق و حالشونم کردن و تو این 

۶ سال اصلا دغدغشون مزدوج شدن نبوده ، الانم ک حرف ازدواج شده هردو عقب کشیدن و تمام!!!! 

این داستان سوزناکم فقط یه تفریحه!