امیدوار۱۴۰۲ مدیر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 عنوان بچه سومم رو باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 95 پست ۸ هفته ام کسایی که تجربه دارن بگن که سخت تر از اولی و دومیه یا راحت تر چون باید کارای خونه و بردن بچه ها به مدرسه و کلاس رو هم انجام بدم بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم 1404/09/08 | 11:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آبجیجون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 21682 واقعا موندم یعنی با این وضعیت اب و هوا نگران اون دوتا نبودین که یکی دیگه هم میارین این روزا از رو نداری عاشق و معشوق میشن من یه لیلیمیشناسم مهرشو از مجنون گرفت
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3161 بستگی به اعصاب طرف هم داره . خواهر شوهرام هر کدوم سه تا دارن اما چون اعصاب ندارن بچه هاشون رو با کتک ... اینها همه به فرهنگ طرف بستگی داره که خودش توی چه فضایی بزرگ شده باشه اون حتما نی نی سایتی نیست وگرنه بچه هاشو حتی اخم هم نمیکرد. مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
moooalemmmm عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 2130 زبان و باشگاه و ریاضیخودم ماشین دارم دیگه سرویس نگرفتم ولی سال دیگه برا مدرسه شون سرویس میگیرم مبارکه عزیزم منم خالم الان سومی و بارداره دوتا دختر داشت انقد پسر دوست داشتت همین الان زنگ زد گفت پسره انقد خوشحالم براششش
ماهان_بانو عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 21609 یعنی 2تای قبلی اینهمه اذیت میکنن اینا اسمش اذیت نیستا. یعنی بچه های شما اصلا حرف نمیزنن و خواسته ای ندارن؟ روال عادی زندگی بچست که از مادرش چیزی بخواد فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40
1111mahsajon عضویت: 1398/02/21 تعداد پست: 663 مبارکه ❤❤❤التماس دعا دعا کن چیزی که به خاطرش ناراحتم درست بشه
عسل_رضوی عضویت: 1404/06/24 تعداد پست: 840 من یه سوالی بپرسم به خداا قصد اذیت ندارم فقط میخوام فضای ذهنی ادمهارو بیشتر درک کنم. انگیزتون از آوردن بچه ی سوم چیه؟ معمولا یدونه رو میگن خب نمیشه بدون بچه زندگی معنا نداره . دومی رو میگن اولی تنها نمونه . سومی چی؟
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 بچه هات چند ساله هستن پسرن یا دختر بچه هام با لای ده سالن پسرن بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1365 کار خوبی کردی اما من الان دیگه سرویس گیرم نمیاد منم تازه چندهفته س گرفتم بری مدرسه ممکنه پیداکنی،هفته های اول مهمه استراحت کنی فشار نیاری جفتت خوب بچسبه
مشهدمیشینم عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 3161 اینا اسمش اذیت نیستا. یعنی بچه های شما اصلا حرف نمیزنن و خواسته ای ندارن؟ روال عادی زندگی بچست که از ... افرین به تفکرت عزیزمکم کم سعی کن مستقل تر بشن که بعدا بتونی با کیفیت بیشتری هم به اون دوتا هم به نوزادت برسی انشاءالله مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 چون باید ی سره دستورات کوچیک و بزرگشون رو اطاعت کنممامان آب بیار. مامان گشنمه ی چیزی بده بخورم. ماما ... بچه های من بزرگن فقط میبرم و میارم و غذا درست میکنم و ظرف میشورم و خونه تمیز میکنم لباسا رو هم میشورم کارای شخصی مثل درس خوندن و مرتب کردن اتاقشون با خودشونه بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم
نگینnegin عضویت: 1396/07/20 تعداد پست: 1365 من یه سوالی بپرسم به خداا قصد اذیت ندارم فقط میخوام فضای ذهنی ادمهارو بیشتر درک کنم. انگیزتون از آور ... من 5تا دوست دارم خانواده کوچیک دوست ندارم، نمیخام در آینده جمع کوچیک و خلوتی داشته باشیم، خودم تجربه کردم از تنهایی خسته شدیم
سر_سپرده2 عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 961 اینا اسمش اذیت نیستا. یعنی بچه های شما اصلا حرف نمیزنن و خواسته ای ندارن؟ روال عادی زندگی بچست که از ... گفتین خسته میشین به کارهاتون نمیرسید
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 مبارکه عزیزم منم خالم الان سومی و بارداره دوتا دختر داشت انقد پسر دوست داشتت همین الان زنگ زد گفت پس ... مبارکههههه بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم
امیدوار۱۴۰۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 1757 منم تازه چندهفته س گرفتم بری مدرسه ممکنه پیداکنی،هفته های اول مهمه استراحت کنی فشار نیاری جفتت خوب ب ... دو ماهمه دو روزه فهمیدم باردارم بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم