2777
2789
عنوان

بچه سومم رو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 95 پست

چند سالته و اون دوتا بچه ات چند سالشونه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه اعصابت ضعیف نباشه و مادر تقریبا استانداردی باشی راحته

چون دوتا قبلیا هستن حتی اگه کوچیک هم باشن با هم بازی میکنن. من دور و برم کم نیستن. تازه ادم از سومی به بعد میفمه بچه داری یعنی چی.وابستگی و اذیتاش هم از لحاظ وابستگی به مادر حتی برای اشپزی کردن و دستشویی رفتن هم اصلا قابل قیاس با بچه اول نیست که هی دنبالت گریه کنه و اینها. کلا این بچه ها مستقل تر هستن. سخته و زحمت داره بچه بیشتر بله. ولی لذت هم داره که متاسفانه از جو سمی اینجا خارجه که بخوام با بچه نی نی سایتی ها دهن به دهن کنم عزیزم. 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

باردارم ماشین دارم اما ترافیک و.... حالمو بدمیکرد بچم با سرویس میره میاد باشگاهشو شوهرم میبره خودم ن ...

کار خوبی کردی 

اما من الان دیگه سرویس گیرم نمیاد 

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  
اگه اعصابت ضعیف نباشه و مادر تقریبا استانداردی باشی راحتهچون دوتا قبلیا هستن حتی اگه کوچیک هم باشن ب ...

بستگی به اعصاب طرف هم داره . خواهر شوهرام هر کدوم سه تا دارن اما چون اعصاب ندارن بچه هاشون رو با کتک بزرگ میکنن

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭