2777
2789
عنوان

بچه سومم رو باردارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 95 پست
من یه سوالی بپرسم به خداا قصد اذیت ندارم فقط میخوام فضای ذهنی ادمهارو بیشتر درک کنم. انگیزتون از آور ...

سومی رو خدا داد 

خودمم دو روزه فهمیدم

بر این باورم در هر قدمی خدا را دارم  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا موندم یعنی با این وضعیت اب و هوا نگران اون دوتا نبودین که یکی دیگه هم میارین

من تن و بدنم میلرزه

یکی دارم میگم این بزرگ بشه نه اب داریم، نه برق، نه هوا، نه رفاه ، نه از دریاچه و سد و رودخونه ها چیزی مونده، نه از طبیعت، 

من 5تا دوست دارم خانواده کوچیک دوست ندارم، نمیخام در آینده جمع کوچیک و خلوتی داشته باشیم، خودم تجربه ...

پس میتونیم بگیم یکی از فاکتورها میزان برون گرایی آدم‌هاست.  آدمهایی که نیاز و تمایل بیشتری به ارتباط دارند فرزند بیشتر دوس دارند 

افرین به تفکرت عزیزمکم کم سعی کن مستقل تر بشن که بعدا بتونی با کیفیت بیشتری هم به اون دوتا هم به نوز ...

خوبن مستقلن ولی دیگه بعضی وقتا میزنن ی خواسته هایی دارن نمیشه خیلی نادیده بگیرم. مثلا هفته گذشته پسرم کلاس آنلاین داشت مجبور بودم کنارش باشم. مدرسه های الان که میدونید چجوریه؟ انگار مامان دوباره رفته مدرسه! ی سری مووصعات اینجوری دارم با پسرم. دخترمم خوبه ولی خب ۴ سالشه گاهی لجبازیش میگیره. البته خدا مامانمو حفظ کنه کمک حالمه خیلی وقتا بچه هارو میبره خونش. خودمم کمکی دارم هفته ای ی بار میاد خونه رو تمیز میکنه. شوهرمم بخش آشپزی رو به عهده گرفته یا خودش درست میکنه یا از رستوران میگیره من خیلی آشپزی نمیکنم شاید هفته ای یکی دو بار یا ی سیب زمینی چیزی برای بچه هام سرخ کنم ولی خب بازم به هر حال بارداری سوم سخته بدن رو ضعیف میکنه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تن و بدنم میلرزهیکی دارم میگم این بزرگ بشه نه اب داریم، نه برق، نه هوا، نه رفاه ، نه از دریاچه و ...

هدیه ی خدا رو نمیتونم پس بفرستم 

من بچه نخواستم خودش داد 

بعد از اینم عمل میکنم که دیگه بچه دار نشم

خوبن مستقلن ولی دیگه بعضی وقتا میزنن ی خواسته هایی دارن نمیشه خیلی نادیده بگیرم. مثلا هفته گذشته پسر ...

الحمدلله که همه هواتونو دارن

انشاءالله سالم و سلامت بیاد بغلتون

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

من یه سوالی بپرسم به خداا قصد اذیت ندارم فقط میخوام فضای ذهنی ادمهارو بیشتر درک کنم. انگیزتون از آور ...

بعضیا خودشون میخوان، بعضیا جلوگیری داشتن شدن، بعضیا نداشتن شدن، الان ما اشنا داریم اصرار به بچه چهارم 

داشت

الان 40سالش نشده موهاش سفید شده 12، 13سال بیشتر از سن واقعیش نشون میده، اعصابش ضعیف، هیچ وقت حال و حوصله نداره، همیشه رنگ و روش پریده

وقت تفریح درست و یه استراحت و خواب لذت بخش به دلش مونده

مبارکه عزیزم.

منم نزدیکه ۴ ماهه سومی باردارم برا من که از اولی و دومی راحت تره. شایدم چون خدا میدونه کار زیاد داریم بهمون آسون میگیره. شایدم خودم پوست کلفت شدم نمیدونم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

پس میتونیم بگیم یکی از فاکتورها میزان برون گرایی آدم‌هاست. آدمهایی که نیاز و تمایل بیشتری به ارتباط ...

تعداد بچه مهم نیست کیفیت اون زندگی مهمه یکی و میشناسم همون تک فرزندش پسرباز شد و بجایی نرسید یکی دیگه 5تا بچه داره همشون پزشکن و موفق

گفتین خسته میشین به کارهاتون نمیرسید

برای دوستمون توضیح دادم کار خاصی انجام نمیدم ولی بارداری سوم از لحاظ بدنی کلا سخت تره نسبت به اولی و اون دوتای دیگه هم بالاخره مسئولیت دارن

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من تن و بدنم میلرزهیکی دارم میگم این بزرگ بشه نه اب داریم، نه برق، نه هوا، نه رفاه ، نه از دریاچه و ...

ادمیزاد مدلشه

هروقت از هر چیزی فقط یک دونه داشته باشه بیشتر نگرانشه و استرس داره تا چندتا. چون تمام توجه ادم فقط به اونه 

خدا بچتونو براتون حفظ کنه.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

خوبن مستقلن ولی دیگه بعضی وقتا میزنن ی خواسته هایی دارن نمیشه خیلی نادیده بگیرم. مثلا هفته گذشته پسر ...

درسته 

خود منم دیسک کمر دارم مثانه هم پایینه 

بی حال و کم انرژی هم هستم 

خدا کمکمون کنه

خداروشکر مشکل مالی ندارید 

کسی میتونه بیاد خونه رو تمیز کنه یا از رستوران بگیرید

ولی خیلیا شرایط مالی شما رو ندارن چقدر سخته براشون