2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست
نمیخونه.بخونه هم‌جواب نمیده.کردم ازین کارا

عین منی .

یه خلا توی قلبم دارم که خودم خودمو بقل میکنم تلاشامو قبلا کردم الان فقط سکوت میکنم و منتظرم صبرم تموم بشه همه چیو تموم کنم .

بی انصافیه این مدل زندگی لعنت به این مدل آدما

برای من سرد و خاموشو بچه ننه هست درصورتیکه عاشقم بود همون موقع هم محبت کردن بلد نبود و از اول کمبود محبت داشتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلده چجوری زبون بریزه انقدر قربون صدقه دخترام‌میره.ولی من هیجی.خب کسی ک بلد نباشه کلا انجام نمیده... ...

حالا من دوتا پسر دارم

دقیقا شوهرم براشون هم بغل و نوازش بلده هم قربون صدقه 

میدونی کی مشکلم حل شد؟

وقتی عزت نفس خودمو بالا بردم. درسته من آدم لمسی و شنیداری هستم، ولی به خودم گفتم بااااید از همین رفتارهاش عشق دریافت کنم. از همین توجهش به بچه ها به خونه...زبونشو بفهمم. اون که زبون منو نمی‌فهمه...

از نظر جنسی هم همسرم خیلی سرده...دیدم هی بگم بیا بیا، دو سه ماه یکبار هم نمیاد. ولی اگر با همین کارهای معمولش که نشان از توجه به مجموع زندگی داره، خوشحال و با نشاط باشم زبونشو بفهمم، مثلاً دو سه هفته یکبار میاد جلو

بعدم یه چیزی بگم ،

تو این دنیا اگر خدا رو مد نظر قرار ندی، خیییییلی چیزا سخت میشه. خیییییلی وقتا رضای خدا رو در نظر بگیر. قیامت رو در نظر بگیر...

خیلی حس بدیه...کامل میفهممت....

فقط خودمون میدونیم چقدرررر دست وپا زدیم و نشده 

حالا یه سریا که همسر خوب دارن میان میگن شما بلد نیستین 

کافیه خودشون مثل ما محبت دریافت نکنن یا تلاشاشون نتیجه نده فکر میکنن همه مردا یه مدلن و همه پر مهر 

فقط خودمون میدونیم چقدرررر دست وپا زدیم و نشده حالا یه سریا که همسر خوب دارن میان میگن شما بلد نیستی ...

ببین الان رفته خموم همشم وول میخوره میفهمونه بیدارم...واقعا چ توقعی داره؟

من قلبی نمونده واسم.

ببین الان رفته خموم همشم وول میخوره میفهمونه بیدارم...واقعا چ توقعی داره؟من قلبی نمونده واسم.

درکت میکنم از تو توقع محبت داره اون شده زن تو مرد 

منم همینم همش پیف وپوف میکنه اصلا دیگه برام مهم نیست تو نبودنش آرامش دارم .من تا ۷ سال تلاش کردم نشد که نشد یکساله رها کردم بخاطر خودم و ارزشمند بودنم

من بریدم دیگه.حوصله درست کردن ندارم ابجی.

شوهرت دقیقا عین شوهر منه منم دوتادختر دارم تاپیکتوخوندم فکر کردم خودمم اینجور نوشتم منم ده ساله ی دوستت دارم ازش نشنیدم هیچ هیچ حرف عاشقانه ای حتی توپیام اوایل بهتربود ازوقتی بچه دارشدم صفر هزاران باربهش گفتم من تشنه محبتم ازطرف تو تشنه ی حرف عاشقانه اما انگار نمیشنوه خیلی قهرکردم به هردری زدم نشد که نشد باتمام وجود افسرده وپژمرده شدم خودم احساس میکنم ی چیزی کم دارم ولی بخاطر دخترام موندم ودارم زندگی میکنم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم