2777
2789
عنوان

معنی این کارای شوهرم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 147 پست
چرا مردها عین هم نیستن؟! شوهر ابجیم بیشتر از شوهر من توجه میکنه با کوچکترین حرکت ابجیم متوجه میشه جر ...

بنظرم جوری رفتار میکنن ک  بنفع خودشون باشه.خودشون احساس راحتی کنن...منفعت طلب هستن

..والبته خانواده خودشون...من پدرشوهرم سرررررد اصلاندیدم بچه هاشو‌بغل کنه..محبت کلامی کنه یا حتی زنشو.پسراش حتی باهلش حرفم نمیزنن...ک شوهر من هنوز دعوایی و دلخوره ازش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما جلوی فامیل و بقیه خوبه

بلده چجوری زبون بریزه انقدر قربون صدقه دخترام‌میره.ولی من هیجی.

خب کسی ک بلد نباشه کلا انجام نمیده...چقدر میبوسه بغل میکنه..دخترام باباشون براشون توی یه لول دیگس اصن.

من جی؟

بخاطر بچه هات بمون و با خوشی اونارو بزرگ کن ی روزی متوجه اشتباهش میشه نشه هم برات مهم نباشه

عمرم هدر میشه.

میخام کوشواره همو بفروشم برم ارایشگاه یاد بکیرم یچیزی.مستقل یشم ولش کنم.نمیتونم دیکه تحملش کنم

میدونی کلا مثل این میمونه یکی بهت اهمیت نده ولی توخودتو هی بهش بچسبونی...

اینکه بخوای حرفاتو بگی چسبوندن نیست.بالاخره شریک زندگیته و یه سری انتظارا ازش داری که تا مطرح نکنی نمیدونه چی به چیه.کمی از حجم غرورت کم کن تا ارامشت بیشتر شه.اینارو طبق تجربه خودم میگم چون خیلی بخودم فشار اوردم و بابت اینجور مسایل پیر کردم

بنظرم جوری رفتار میکنن ک بنفع خودشون باشه.خودشون احساس راحتی کنن...منفعت طلب هستن..والبته خانواده خ ...

دیگ اونو دیده اونو یاد گرفته ولی زمان قدیم نیس الان اینستا و .. اینهمه در مورد زندگی مشترک توجه مرد ب زن میگن ینی نمیبینه؟😏

اینکه بخوای حرفاتو بگی چسبوندن نیست.بالاخره شریک زندگیته و یه سری انتظارا ازش داری که تا مطرح نکنی ن ...

اخه ده سال شده دیکه.چقدر بکم محبت کن توجه کن..باهام رابطه بکیر.گقدر ارایش کنم اون‌محل نده؟چقدر حرف بزنم اون‌کوش نده؟چقدر پیام بدم اون‌حواب نده...چقدر اسیب ببینم اون نبینه؟

اینا دقیقا خود چسبوندن.وقتی میرم پیشش میگم لمسم کن بغلم کن میکه من حوصله خودمو ندارم.

ارتیش میکنم میکم‌خوب شدم هیچی نمیگه...هیچی...

عمرم هدر میشه.میخام کوشواره همو بفروشم برم ارایشگاه یاد بکیرم یچیزی.مستقل یشم ولش کنم.نمیتونم دیکه ت ...

نمیدونم فقط میتونم بگم بشین خوب فکر کن تصمیمی بگیر ک بعدا پشیمون نشی بامنطق و عادلانه

دیگ اونو دیده اونو یاد گرفته ولی زمان قدیم نیس الان اینستا و .. اینهمه در مورد زندگی مشترک توجه مرد ...

میگم دیکه دلش نمیخاد خب.وقتی دلش نمیخاد کرا محبورش کنم.خودمو کوجیک کنم ک توروخودا منو دوسداشته باش؟؟

نمیدونم فقط میتونم بگم بشین خوب فکر کن تصمیمی بگیر ک بعدا پشیمون نشی بامنطق و عادلانه

فقط میخام ک نباشم پیشش..فقط نبینمش...هزاران بار بهش کفتم هرجا خسته شدی دلت نخاست ول کن برو.

بارها گفتم طلاقم بده..اما هیچی نمیکه فقط سکوت...حتی ابراز علاقه هم نمیکنه..هیجی..

پس رابطه جنسیتون اینطوری که تو میگی باید صفر باشه که

خیلی کم...خیلی کم...جی بشه دلش بخاد...من یه زمانی خیلی پیش قدم میشدم..ولی الان دیکه همونم نمیکم بهش...بصورت قلبی...دلی دیگه رهاش کردم.