2777
2789
عنوان

اگ ی نفر عاشقتون باشه

469 بازدید | 60 پست

با وجود اینکه ی ازدواج داشتم و چهار سال ازش بزرگ ترم 

وایشون جونشم برا من میده و بارها ثابتش شده و خانواده ایشونم در جریان باشن 

از لحاظ مادی اوکی

خوشتیپ و خوشگلن 

ادم کاری و مودبیه وتا ای سن ب جز خودم با کسی نبوده وحتی ای چند سال هم بدون اینکه دست ب بدن من بزنه و اذیتم کنه کنارم مونده و قصدش ازدواج هست

ولی من ب خاطر ی سری موضوع ها نمیتونم ادامه بدم وترس دارم اتفاقی براش بیوفته و با وجود همه قوی بودنش ب من ک میرسه کلا ی ادم ضعیف میشه...چطوری بهش بگم نمیخوام ادمه بدم ک ضربه نبینه 

دوسش دارم ولی نمیخوام ادامه بدم

نمیدونم چطو بهش بگم ک ای سه سال ک باهم بودیم علاف من شدی😒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط میتونم بگم این تصمیم نهایت بعد یکسال میشد بگیری چرا سه سال از زمان خودتو هدر دادی بقول شازده کوچولو آدم در مقابل افرادی که اهلی می‌کنه باید جوابگو باشه

مگه بچه بودی مگه چشم گوش نداشتی ببینی برخلاف معیار هات چرا ادامه دادی 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ب خاطر اختلاف سنی میترسم.میترسم فردا مشکلی پیش بیاد براش از سمت شوهر سابقم بخواد اذیت شه

بنظرم راحت از دستش نده ممکنه هیچ وقت دیگه همچین آدمیو پیدا نکنی اختلاف سنیتون هم خیلی زیاد نیست 

اگه کسی بهت ماهیگیری یاد داد توی رودخونه ی اون ماهی نگیر 

یکی.ب خاطر اختلاف سنی نگرانم.دوم اینکه حتی اینکه تو عروسی مون شوهر سابقم بخواد مشکل درست کنه و یا حت ...

هردوش مهم نیست الکی خودتو اذیت میکنی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

فقط میتونم بگم این تصمیم نهایت بعد یکسال میشد بگیری چرا سه سال از زمان خودتو هدر دادی بقول شازده کوچ ...

میخواستم برم دلیل میاوردم براش با مرگش واتفاقی ک میخواد براش میوفته تهدیدم میکرد

خب اون یه سری موضوعاتی که به خاطرش می خوای جداشی چیه؟؟

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️