2777
2789
عنوان

اگ ی نفر عاشقتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 60 پست
میخواستم برم دلیل میاوردم براش با مرگش واتفاقی ک میخواد براش میوفته تهدیدم میکرد

واقعا شما چهار سال بزرگ‌تری ؟

نمی‌دونی من چه حالی میشم این رابطه ها سطحی بچگانه میبینم رابطه یعنی سازندگی یعنی آرامش یعنی بالی برای پیشرفت و تکامل رفتاری نه اینکه بشید سوهان روح هم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی پسرها توزن گرفتن دنبال یه مادر میگردن 

ودخترها بعضی شون این حس رو کامل درک می کنند و بعضی دخترها حتی اگه قوی ترین دختر دنیا هم باشند دوست دارند شوهرشون قوی تر باشه،و توبغل اون یه گربه ی ملوس بشن ، و حتی نخوان خودشون، مواظب خودشون باشن، اون شوهر هم مواظب شون باشه هم حامی شون باشه....

اینجور که مشخصه اون آقا به دنبال همسری،است که براش،مادری کنه 

وشما به دنبال شوهری هستید که اون مراقب شما باشه و شما وظیفه حمایت ومراقبت ازاون رو نداشته باشید

این حس شما کاملا طبیعیه

و درموردش باید با ایشون زودتر ازاین صحبت می کردید ولی الان هم دیر نیست ، فقط زودتر بگید به ایشون تا هم خودتون وهم ایشون رو از این رویا بیرون بیارید ....

واقعا شما چهار سال بزرگ‌تری ؟نمی‌دونی من چه حالی میشم این رابطه ها سطحی بچگانه میبینم رابطه یعنی ساز ...

سوهان روح هم نیستیم میگم عاشق همیم ب خاطر خودش میگم تموم شع

اخه شوهرم خیلی ادم بدی بود.اصلا هیچی نمیفهمید خیلی کتکم زد.اعتیاد ب عرق داره و....

مملکت قانون داره این آقام مرده میتونه از خودش در برابر مرد دیگه دفاع کنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بعضی پسرها توزن گرفتن دنبال یه مادر میگردن ودخترها بعضی شون این حس رو کامل درک می کنند و بعضی دخترها ...

ممنون از درک و فهمتون.دقیقا بارها ای حس رو داشتم و این موضوع هم یکی از ترسام هست

ممنون از درک و فهمتون.دقیقا بارها ای حس رو داشتم و این موضوع هم یکی از ترسام هست

البته میتونید هم به مشاور مراجعه کنید

تا این حرفها را از دهان مشاور بشنوه و احترام شما پیش ایشون حفظ بشه

چون همه به دنبال خوشبخت شدن هستن

حتی شاید مشاور راهکار بهتری هم به شما ارائه بدهد

سوهان روح هم نیستیم میگم عاشق همیم ب خاطر خودش میگم تموم شع

سن عقلی ات کمه عزیزم اگه سن شناسنامه ایی ات بیشتر 

من برام خنده دار دختر بالاخره یک معیار و تایپ طاهری اخلاقی داری یک چوب محک داره شما انگار چشم بسته رفتی و سه سال هدر دادی الان نگران حال اون بنده خدا نباش 

فقط امیدوارم در بقیه تصمیم گیری ها زندگی اینقدر بچگانه و عجول نباشید عزیزم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

استارتر مریضی ؟؟؟ 

از اول سنشو ندیدی با خودت فکر نکردی فردا شوهر سابقم اذیت کنه یا کاری سه سال طرف و بازیچه خودت قرار دادی طرف پاستوریزه بوده شما تازه کار نبودی خوشی زده زیر دلت 

البته میتونید هم به مشاور مراجعه کنیدتا این حرفها را از دهان مشاور بشنوه و احترام شما پیش ایشون حفظ ...

ایشون تو شهر خودشون رفتن پیش ی مشاور مرد و بهشون گفت ای موضوع ها برا خانم ب خاطر گذشته طبیعی هست و چیزی نیست بخواین ب خاطرش رابطه تون تموم کنید.من تو شهر خودم رفتم جدا گونه ومشاوره گفتن ای رابطه دوامی نداره...ولی همین عشقم ا میگه ک او مشاور ب خاطر اینکه زن بوده واحساسی حرف زده و چیزی بلد نبوده.پس ب حرفش اهمیتی نداد

اره قضاوته.چون با نبودنم هر دفعه میخواستم برم میگفتم یا میرم سمت تیمارستان یا خودکشی

وقتی بحثی مطرح میکنی در یه محیط عمومی باید متتظر نظرات مختلف باشی و اسمشو قضاوت نزاری گلم

همون اول میرفتی و تهدیدت میکرد فداسرت مهم نبود چون اون ادم ظرفیت شناخت پذیرش و جدایی نداشته تهدیداشن پوچ بوده

اما الان بعد ۳ سال ب هرکی بگی بهت میگع مقصری

ب هرکی بگی میگه خودتم میخاسی!