2777
2789
عنوان

اگ ی نفر عاشقتون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 60 پست

درمورد اینکه بعضی ها بهتون عذاب وجدان بدهند که دل این رو نشکن و ....

عذاب وجدان نداشته باشید چون تا زمانی که معاشرت نمی کردید ورابطه طولانی نمیشد شما به این نکات نمی رسیدید

و یک بارهم شکست خوردید 

نه میخواهید خودتان یک بار دیگر شکست را تجربه کنید نه میخواهید این تجربه تلخ را این آقا که عزیزترین شماست تجربه کنه 

پس عاقلانه این موضوع را حل کنید

عذاب وجدانی واحساسی اش نکنید هنوز رابطه تان رسمی وجدی نشده 

استارتر مریضی ؟؟؟ از اول سنشو ندیدی با خودت فکر نکردی فردا شوهر سابقم اذیت کنه یا کاری سه سال طرف و ...

اولش ی سال و خورده  اصلا نمیدونست ک ازدواج کردم و طلاق گرفتم.خجالت میکشیدم بهش بگم و حتی سنش هم نمیدونستم وهرچی میومد سمتم و واسطه میفرستاد من میگفتم قصد ازدواج ندارم.تا اینکه اخرش مجبور شدم بگم وفکر کردم اگ بگم ک ازدواج کردم بیخیال میشه ولی بازم نشد و با عجله رفت ب مامانش گفت و حتی ب اینکه چقد التماس کردم ک فعلا ب خانوادت نگو اهمیتی نداد 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

درمورد اینکه بعضی ها بهتون عذاب وجدان بدهند که دل این رو نشکن و ....عذاب وجدان نداشته باشید چون تا ز ...

😭😭 اخه ی سریا گفتن.ب خاطر اینکه بازیچه اش کردم تا همیشه عداب میشکم.من قصدم این نبود از اول 

ایشون تو شهر خودشون رفتن پیش ی مشاور مرد و بهشون گفت ای موضوع ها برا خانم ب خاطر گذشته طبیعی هست و چ ...

نه شما هردوباهم باید پیش یک مشاور بروید و ازنگرانی  هات به اون مشاور بگی ، چون طبیعیه که شما نمی خواهید دیگر شکست بخورید

😭😭 اخه ی سریا گفتن.ب خاطر اینکه بازیچه اش کردم تا همیشه عداب میشکم.من قصدم این نبود از اول

ازنوع نوشتن تایپیک ات مشخصه که قصدت این نبوده 

اصلا باعشق شروع کردی 

ونگران این عشق هستی....

اونها که میگن بازیچه دراین موقعیت نبودند

ببخشید نظر میدم اینکه شوهر سابق پیگیر باشه وشما بترسی یه چیز بی ربطیه اصلا مهم نباشه  ولی در مورد چهار سال بزرگتر هیچ کس. نمیتونه قضاوت کنه جز خودتون معلوم نیست بعدش چی میشه  

شروین درخواست ممنوع ❌❌

وقتی بحثی مطرح میکنی در یه محیط عمومی باید متتظر نظرات مختلف باشی و اسمشو قضاوت نزاری گلمهمون اول می ...

ببینید ایشون  بدون اینکه من بدونم اومد شهر من خونه خرید و همش واسطه میفرستاد ومنم جدی نمیگرفتم وحتی بهش نگفتم ازدواج کردم چون قصدم رابطه و ازدواج و دوستی وهیچی نبود ولی بیخیال نمیشدد و رفیق منو واسطه کرد و نمیدونست ک من ازدواج کردم.ی جورایی خودسرانه پیش میرفت..وحتی مستقیم میگفتم قصدم ازدواج نیست ولی ایشون رفت و خانوادش در جریان گذاشت 

ببخشید نظر میدم اینکه شوهر سابق پیگیر باشه وشما بترسی یه چیز بی ربطیه اصلا مهم نباشه ولی در مورد چه ...

پسر عمومه.اشناست.میدونم عروسی و جشن واینا ک بریم ایشون وخانوادش هم هستن

نه بچه ندارم

پس مهم نباشه شوهر سابق  فقط بچسب به مشکل خودتون که خیلی سخته من یا هرکسی قضاوت کنه  چون دقیق من همچین مشکلی داشتم.ولی این نسخه برا همه نمیشه بپیچی. ممکنه  بهترین زندگی بعدش کنید  ممکن هم هست  ایشون پشیمون بشن 

شروین درخواست ممنوع ❌❌