2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله

میخوام یه گروه بزنم برا درس خوندن ساعت۹بازش می کنم وقتمون نگیره هستی

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

اینجا؟

نه

چه برنامه هایی داری

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

من برا کنکور نمیخونم برا نهایی و... میخونم ببشتروات و شاد

خب چرا

وقت نمیکنم دوتاشو هندل کنم

خب میخوای چکار کنی بمونی پشت

اره امسال نمیتونم قبول شماول نهاییمو خوب میدم که منو بکشونه بالا بعد یسالو میخونم

یه چیزی بگم ناراحت نمیشی

نمره سال قبل تراز کمتری میده

معدل۱۹سال۴۰۵ ۹۰۰۰بده

معدل۱۹سال ۴۰۵تو ۴۰۶ ۷۰۰۰میده ویاید ترمیم کنی دوباره بخون اگه خیلی عالی میدی این کار کن

یه چیزی بگم ناراحت نمیشینمره سال قبل تراز کمتری میدهمعدل۱۹سال۴۰۵ ۹۰۰۰بدهمعدل۱۹سال ۴۰۵تو ۴۰۶ ۷۰۰۰میده ...

خب واقعاااا نمیکشم من حتی همون امتحانای کلاسی رو با این حجم نمیتونم خوب تموم کنم و بخونم چه برسه ب اینکه برا کنکورم بخونم

سعی میکنم تستو حداقل بزنم 

..🌴❤️