2777
2789
بالاخره مرد یا زنده موند یه جا گفتی مرد یه جا گفتی زنده موند

نه زنده است من اشتباه خوندم فکر کردم جنسیت پرسیده که زن یا مرد؟

اشتباه از من بود ببخشید 

زنده است فقط دست از سر ما برداشت

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی دوست دارم 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
نه زنده است ولی دست از سر ما برداشت حالش خوب شد دیگه

با اون وضع فجیع چجوری خوب شد؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

من دوست دارم شهادت نصیبم بشه...

یا در راه امداد و کمک به مردم از دنیا برم

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من دوست دارم شهادت نصیبم بشه...یا در راه امداد و کمک به مردم از دنیا برم

اخ اه اینم فکر خوبیه ولی فرصت از دست میره دیه 

ببین این دنیا که به درد نمیخوره 

شهید میشیم 

یا میریم بهشت

یا تموم میشه میره 

ولی کو فرصت حیف دوران کرونا خوب میشد میرفتم بیمارستانی کار میکردم الان چی

با اون وضع فجیع چجوری خوب شد؟

من خیلییی دلم شکسته است اگر از ته دلم یه چیزی رو از خدا بخواهم بهم میده مطمئنم میده یه روز خواب یکی از اهل بیت دیدم که اومده بیمارستان اینم بیمارستان بود یه آیه بهم دادن گفتن این آیه رو بهش بدید حالش رو به بهبودی میره.. من بیدار شدم آیه رو بهشون گفتم خداییش هم انجام داد حالش خوب شد منتها شرط کردم اولش که بره از زندگی ما شوهرمم کشته مرده این پسرنبود فقط حس ترحم داشت خلاصه رفت دنبال زندگیش دیگه هم آرزوی مرگ نداره 

قاتل رایان قاسمیان کسی که فرصت پیدا کنه بچه من و تورو هم میکشه پس لطفا مثل شنگول منگول در رو روی آقا گرگ باز نکن عزیزم🙏

من خیلییی دلم شکسته است اگر از ته دلم یه چیزی رو از خدا بخواهم بهم میده مطمئنم میده یه روز خواب یکی ...

خدا خیرت بده الهی. میشه برای من دعا کنی؟

خیلی جگرم سوخته...

خیلی اذیت هستم...

خیلی دلم شکسته...

مدیرم در محل کارم واقعا پا گذاشته روی گلوم... خیلی خیلی در عذابم.

نمیدونم با دامن کی چنگ بزنم؟

به دل کی بیاویزم؟

تواهش میکنم برام دعا کن.

جگرم سوخته. دعا کن راه مفری باز بشه

خدا نابود کنه این مدیر رو.

خیر نبینه

من راحت اینجوری نمیگم در مورد کسی.

قفل شده همه مسیرها به روم

من خیلییی دلم شکسته است اگر از ته دلم یه چیزی رو از خدا بخواهم بهم میده مطمئنم میده یه روز خواب یکی ...

نروووو خواهش میکنم قبل از خوابت ببین اینجا رو...

خدا خیرت بده الهی. میشه برای من دعا کنی؟خیلی جگرم سوخته...خیلی اذیت هستم...خیلی دلم شکسته...مدیرم در ...

فقط فقط استغفار کن به خدا معجزه اش میبینی 

نروووو خواهش میکنم قبل از خوابت ببین اینجا رو...

فقط استغفار کن و بعد به خدا بگو خدایا اون اشتباهی که دارم خودم متوجه نیستم بهم نشون بده 

گناه تاریکی و ظلمت وقتی تاریکی بره نور میاد خودت متوجه گشایش و آرامش میشی عزیزم

هر حاجتی داری از این راه بدست میاری اگرم نشه انقدر آرامش داری که نبودش حس نمی کنی 

فقط فقط استغفار کن به خدا معجزه اش میبینی

باید تلفنت رو گیر بیارم این دفعه من، زندگیت رو مختل کنم، محض نجات خودت هم که شده دعا کنی روزگارم پر از عافیت و گشایش بشه

باید تلفنت رو گیر بیارم این دفعه من، زندگیت رو مختل کنم، محض نجات خودت هم که شده دعا کنی روزگارم پر ...

تو شروع کن خود خدا دستت میگیره