2777
2789

مثلا چقدر پولدار..چیا دارن

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا درامد ما ماهی بیست باشه اونا صد!! ماشین اونا شاسی باشه ما تیبا اینجوریا

چی بگم..بستگی به روحیاتت داره و رفتار اونا..بعضیا خیلی تازه به دوران رسیده ان آدم دلش نمیخواد سالی یبارم ببینتشون

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

با خیلی پولدار تر ن حداقل بااونی رفتو آمد میکنم ک در ظاهر سبک زندگیش خیلی بهتر ازمن نباشه ک این اختلاف طبقاتی شدیدا خودشو نشون بده مادرم بخاطر اختلاف طبقاتی شدیدش با فامیلاش هیچ وقت ارتباط نگرفت

مثلا درامد ما ماهی بیست باشه اونا صد!! ماشین اونا شاسی باشه ما تیبا اینجوریا

بستگی به سبک زندگی تون داره الان ما درآمد مون عین شماست ولی دارایی مون درحد اونیه ک حقوقش صد تومنه چون اینقدر جون کندیم تلاش کردیم استرس فشار اقتصادی کشیدیم از باطن زندگی زدیم به ظاهر توجه کردیم تونستیم به اینجا برسیم ولی خواهر شوهرم چون به ظاهر زندگی رسیدن با درآمد خیلی بیشتر مثل آدم حقوق 20تومنی زندگی دارن

نه راستش

فامیل ما ار اونان که ۳ یا کارخونه دارن چندتا ماشین خارجی

ارزدن ترین تفریحشون ترکیه اسکی سواریه

تا سمت امریکای جنوبی میرن سفر

ی جور خاص پولدارن

بچه هام کممیارن یا خودم بیان خونم نمیتونم درست پذیرایی کنم برای همین رفت امد ندارم خونه مامانم میبینمشون خدا رو شکر تو ی شهر نیستیم

خیر چونکه بااین زندگیم دارم حال میکنم هیچوقت نتونستم باپولدارا رفت وآمد کنم چون جنبه ندارم زود جوگیر میشم میخوام مثل اونا بشم پس با زندگیم و همسرم ودخترم و بارداریم خوش میگذرونم و خداروشکر😅