2777
2789

شوهرم مسواک به زور من میزد الیته بازم هر شب نه چون عقد بودیم وقتاییکه پیشش بودم مجبور میکردم بزنه

اونم گربه شور میکرد

بعد همش دندوناش و درست میکرد

یبار بهش گفتم مسواک بزن خوب و ب موقع بزار دندونات خراب نشن ناراحت شد گفت تو واسه اینکه پول برای دندونم خرج نکنم میگی مسواک بزن!!! گفتم چ ربطی داره منکه همیشه بهت میگم ب خودت برس خوب بخور خوب بپوش خوب بگرد

گفتم چون هر چقد دندونت و درست کنی جای دندون خودتو نمیگیره

عجب بابا عجبببب

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عقلش ی مسواک بزنه حله.

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

نکن ک نابودمیشی من امروز اینقدرحالم بدشد

خبری نیس از همسرت؟

اوضاع من زیادی خرابه کلا حتی نمیدونم طرف چرا اومد با زندکیم بازی کردی

اما مطمئنم دنبال تیغ زدن بوده ب پول ک رسید دیگ قیدمو زد

خیلی بیشرف بود حیلی

خدا میبینه ؟ دیگ حسته شدم

خبری نیس از همسرت؟اوضاع من زیادی خرابه کلا حتی نمیدونم طرف چرا اومد با زندکیم بازی کردی اما مطمئنم د ...

ن عزیزم هیچ خبری نیس یکماه میشه... منم مث توعم

کاربریمودیدین برای زندگیم دعا کنید نیاز دارم ب دعاهاتون🙏🏻🌻

من نزدیک ۵۰ میلیون پول خرج دندونام کردم ولی دیگه دندونای خودم نمیشه

بهش بگو وقتی چیزی خراب بشه دیگه مثل قبل نمیشه بعد حیف نیست بجای مواظبت پول خرج درمان کنی

اون پول جای دیگه برا خودت خرج کن

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم