2777
2789
عنوان

دلم از حرف شوهرم خیلی شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9088 بازدید | 187 پست

سلام عزیزم 

به خاطر حال خوب خودت به خودت برس

اول آزمایش بده 

بعد به دکتر با طبیب هرکسی که قبول داری مراجعه کن

با مربی آنلاین تو خونه ورزش من 

و دوره ها و جلسه های توسعه فردی شرکت کن برای حال خوبت

عکس هم آنلاین هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معده درد دارم همیشه احساس سیری دارم تا دوقاشق اضافه تربرنج بخورم می‌خوام بالابیارم

عزیزم بخدا منم مشکل شمارو داشتم ۲۰سال بودهرکاری کردم چاق نشدم شده بود بزرگ ترین آرزوم تا اینکه چندروز پیش رفتم پیش متخصص تغذیه و دارم براحتی وزن میگیرم تازه برا معده م هم دارو داد،من فک نمی‌کردم ب این راحتی چاق بشم.منم مثل خودت سه تا بچه کوچیک دارم،برنامه غذاییش خیلی راحته و اشتهامم خیلی خوب شده،وشوهرمم خیلی خوب شده باهام،خواهش میکنم توهم برو،وقتی برنامه غذایی داشته باشی میدونی چیکارکنی،وانگیزه میگیری...آرزومیکنم بهترین نتیجه رو بگیری

چند وقت پیش خواهرش براش یه کلیپ فرستاده بود که برد با اونیه که با دختر توپر تورابطست اسکینی چیه فقط ...

خب چیزی نگفتی؟

مستقیم بهش بگو فلانی منظورت از این کلیپ چیه؟

میخوای شوهرمو تحریک کنی؟ 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

دیگه داره 27سالم میشع

به نظرم یک سال خیلیه که کنارهم نخوابیدین منم یکم شوهرم اینجوری همین حرفا بهم میزد منم ۵۰ کیلوم ولی منم شروع کردم عیب گذاشتم روش الان ساکت شده برای خودم مولتی ویتامین قرص خوب گرفتم که سرحال باشم 

۱۵۹۴۰

خدای من دقیقا هم قد منی فقط من با یه بچه وزنم الان ۷۰س

و دقیقا برعکس تو خودم و شوهرم دلمون میخواد که لاغر بشم حداقل ۵۵ یا ۶۰ 

آدم را گفت ؛ هبوط تو                                               موقت است به من                                                         باز میگردی                                                    آدم اما ؛ خانه ساخت...