2777
2789
عنوان

دلم از حرف شوهرم خیلی شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9087 بازدید | 187 پست
خودش قدش بالای 185 و سیکس و پک و عضله و زاویه فک داره آنقدر گوه میخوره؟

اینجوریم باشه حق نداره ایراد بگیره براش بچه آورده کم کاری نکرده باید خرج میکرد از روز اول تا قدرشو بدونه

همسر من چندباراوایل گفت نمیدونم مژه هات بلند نیست و ازاین چرتو پرتا تواین ۱۷سال طوری زهنشو نسبت به خودش به هم ریختم،انقدر ازش ایرادگرفتم  الان ذهنیتش طوریه که من ازسرشم زیادیم

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک کتک خوردنت به خاطر آهنگ

مال دو سال پیش هست

و توی این مدت شما بچه سوم رو هم درست کردی 

آفرین واقعا

باید بهت مدال داد 

تاپیک هات فقط برای اعصاب خورد کردن کاربرهاست

این تاپیکت هم لنگه اون یکی تاپیکت که کاربرها رو حرص داده بودی

و بعدش سومی رو حامله شدی و زاییدی 

شما هر اتفاقی هم برات بیفته می سوزی و می سازی

پس بالای تاپیک هات بزن :

دنبال درد و دلم فقط ، نه راهکار 

و زندگیم رو از قبل هم بدتر میکنم

اعصابتون اگر خورد میشه تاپیک هامو نیایید .....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

چند وقت پیش خواهرش براش یه کلیپ فرستاده بود که برد با اونیه که با دختر توپر تورابطست اسکینی چیه فقط ...

تو باید خودت اعتماد به نفس داشته باشی مدام از خودت تعریف کن لباس خوب بپوش و شاد باش ببین چجوری جذبت میشع

شوهرش بچه خواسته باید هرجوری باشه بپذیرتش نمیتونه براش وقت بزاره هزینه کنه اینم بچه از خونه باباش نی ...

خب ایشون قبول نمیکرد اگه نمیخاست😐

اختیار بدن و زندگیه خودشو ک داره

مگ ماشین جوجه کشیه ک شوهره باهاش بچه درست کنه؟ 

فقط 34 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینجوریم باشه حق نداره ایراد بگیره براش بچه آورده کم کاری نکرده باید خرج میکرد از روز اول تا قدرشو ب ...

والا بخدا، غلط میکنه واسه خودش زر، زر میکنه 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛         از آنورکسیا و اختلالات خوردن( eating disorders )رنج می‌برم ولی چون کمبود وزن ندارم و استخونی نیستم کسی باورش نمیشه:)  !

عزیزم من درکت میکنم شوهر منم بخاطر همین چیزا بهم علاقه نداره کلا از اولشم اینجوری بود باهام 🥲 کلا ن ...

نه عزیزم مشکل ماها نیست مرداذبی مسئولیت شدن اینم بهونشونه.من شوهرم افسردگی داره هر سالم اوضاعش بدتر میشه امروز میگه اگه بگم جدایی چی میگی گفتم برو‌مشاور عقلت بیاد سرجاش باشه جدا میشم نگران نباش عذاب وجدان نداشته باش من با عرضه تر از این حرفام که با یه حرف بشکنم.الان مشکلات زندگی فشار آورده به جای حل کردنش میخواد شونه خالی دو روز دیگه با آه و ناله میاد به غلط کردن آبروی خودمم پیش خانوادم میره

خب ایشون قبول نمیکرد اگه نمیخاست😐اختیار بدن و زندگیه خودشو ک دارهمگ ماشین جوجه کشیه ک شوهره باهاش ب ...

نمیشه نه قانون ایران اجازه نمیده همیشه حق با زنه اگر بچه از اول توافق کنی اره ولی اگر نخواد قانونی میتونه طلاقش بده

بقیه چیزا به کنار ولی وقتی میگه گشادی بگو من گشاد نیستم مال تو هسته سنجده 

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
همه اینطوری نیستن ......

دقیقا من مثلا بعد زایمان یکم کوچولو شکم گرفتم پیش شوهرم گاهی وقتا میگم ،خیلی بدش میاد میگه نداری اصلا همه چیزت خوبه همیشه ازم تعریف میکنه با اینکه خیلیم چاق نیستم ۵۸ کیلوام خودم رو خودم ایراد میزارم ولی شوهرم میگه هرجوری همین خوبه.میخوام بگم خیلیا مردا انقدررر بی ذات نیستن

خب ایشون قبول نمیکرد اگه نمیخاست😐اختیار بدن و زندگیه خودشو ک دارهمگ ماشین جوجه کشیه ک شوهره باهاش ب ...

پیشنهاد میکنم تاپیک دو سال پیشش رو بخونی

همون که کتک خورده برای آهنگ عوض کردن توی ماشین

دو سال پیش

توی این مدت بچه سوم هم حامله شده و زاییده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊