2777
2789
عنوان

دلم از حرف شوهرم خیلی شکست💔

| مشاهده متن کامل بحث + 9089 بازدید | 187 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا من مثلا بعد زایمان یکم کوچولو شکم گرفتم پیش شوهرم گاهی وقتا میگم ،خیلی بدش میاد میگه نداری اصل ...

شوهرش اینا رو گفته فقط برای مجوز کثافت کاری های بعدیش

با توجه به تاپیک کتک خوردن دو سال پیشش میگم....

اسی هم حرص درآره

توی اون تاپیکش خبری از بچه سوم نبوده ....‌

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

اکثریت.

اکثریت چی ؟ حرف من یا اون کامنت ؟!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

نمیشه نه قانون ایران اجازه نمیده همیشه حق با زنه اگر بچه از اول توافق کنی اره ولی اگر نخواد قانونی م ...

عزیزم چ ربطی داره ی دونه بچرو کسی نمیگه نیاره ولی دیگه سومیو نخاد بیاره قانون و ایران و فلان کارش نداره😐

طرف خودش اعتراف میکنه از شدت مشغله ی بچه ها یکساله نه ب خودش میرسه نه پیش هم خابیدن بعد شما اصرارت اینه ک کاری نمیتونست بکنه؟

این ی چیز قابل پیشبینیه

بچه های بعدی و اوردنم چیزیه ک میتونن باهم مشورت کنن و ب توافق برسن

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی بگم خدا کمکت کنه اعتماد به نفست ببر بالا

تاپیک دو سال پیشش رو بخون .... همون کتک خوردن به خاطر عوض کردن آهنگ توی ماشین

اونموقع دو تا بچه داشته تازه....‌‌

ایشون خودش هم دنبال کمک به خودش و بالا بردن اعتماد به نفسش نیست

درکت میکنم عزیزم کار من هرروز گریه ست از خودمو بدنم بدم میاد

میگفتی عن آقا بچه های تو رو آوردم خیلی حرف میزنی پول بده برم لیپو و دکتر زنان برای تنگی ... بعدم برو باشگاههه 

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

تاپیک دو سال پیشش رو بخون .... همون کتک خوردن به خاطر عوض کردن آهنگ توی ماشیناونموقع دو تا بچه داشته ...

منم خوندم واقعا اعصابم بهم ریخت 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

پیشنهاد میکنم تاپیک دو سال پیشش رو بخونیهمون که کتک خورده برای آهنگ عوض کردن توی ماشیندو سال پیشتوی ...

خب دیگه پس مشخصه ک دلیل همه ی مشکلاتش بی بخار بودنه خودشه

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسی جان مردا بخوان ایراد رو میگیرن من س ی ن ه ۸۵.  باسنم ه که ب اندازه هست و کلا تو دید هست وای رابطه ر بله همش میگه گ ش ا د ی در صورتی که هر دو دخترم رو سز بودم  و ۱۶ سال رابطه داشتیم و کلا مث اوایل نیست دیگه