2777
2789
عنوان

بچه ها مگه شما سالاد شیرازی با سس مایونز نمیخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 59 پست

من درک نمیکنم این همه بی احترامی به سس مایونز رو

من انقدر سس مایونزو دوست دارم بزارنم با نون خالی هم میخورم

سالاد که جای خود دارد

قبلنا رو تخم مرغ هم میریختم

مگه حالا سالاد شیرازیدستور پیغمبری چیزیه که فقط باید یه طور خورده بشه .هرکس بنا به ذائقه با جیزی میخوره

من سس مایونز هامو برا سالاد یکم ابلیمو نمک و فلفل سیاه میزنم

گاهیم مثل سس سالاد سزار درست میکنیم و با همه چی میخوریم

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه شما رو کاهو ابغوره و ابلیمو میریزی؟ سس با ابلیمو 🤢

ما تو شهرمون کنار هر سالادی که باشه ترکیب سسش از ماست و مایونز و ابلیمو درست میشه .ابلیمو جتما میزنن برا رقیق کردن سس و ترش مزه کردن سس

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من درک نمیکنم این همه بی احترامی به سس مایونز رو من انقدر سس مایونزو دوست دارم بزارنم با نون خالی هم ...

همینو بگو

والا یک طوری جبهه گرفتن روی یک خوردنی😂

همینو بگووالا یک طوری جبهه گرفتن روی یک خوردنی😂

یاد ایتالیا افتادم میگن سر اشپزهاشون ناراحت میشن اگر پیتزا رو با سس بخوری

چون به نظرشون مزه اش عوض میشه و براشون یه غذای مقدسه

حالا ما رو هر پیتزا یه کیلو کچاب و هزارجزیره و ...میریزیم

یاد ایتالیا افتادم میگن سر اشپزهاشون ناراحت میشن اگر پیتزا رو با سس بخوری چون به نظرشون مزه اش عوض م ...

دوباره به ایتالیایی ها فحش ندی

حواستو جمع کن😂😂

سالاد شیرازی یه رسپی خاص خودشو داره آبغوره یا تهش دیگه آبلیمو ترکیب نعناع با مایونز و پیاز وای😐😐😐

تو سالاد شیرازی پیاز خورد نمیکنن مگه؟؟؟؟؟😳😳😳😳

چرا ما فکر میکردیم پیازم داره

همیشه پیاز خورد میکنیم تو سالادشیرازی

تو سالاد شیرازی پیاز خورد نمیکنن مگه؟؟؟؟؟😳😳😳😳چرا ما فکر میکردیم پیازم دارههمیشه پیاز خورد میکنیم ...

آره دیگه پیاز، گوجه، خیار و نعناع داره واسه همین میگم پیاز با مایونز واقعا دارکه🥲

با آبغوره امتحانش کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿